Inside a Wall Street mind a psycho lurks

2010-09-30 @ 20:07:34

Spenderade eftemiddagen i stan med Rebecka. Vi hamnade i parken till slut och där var det rätt fint. Jag tycker om hösten.
Sen fick jag världens mest creapy sms när jag satt på bussen hem. "Varför har du dragit igen gardinen? Jag kan inte se dig då ju." Tittade ut genom fönstret, ingen där. Kollade runt i bussen, såg ingen jag kände. Sen visade det sig att det inte var så hemskt, det var bara Joffla som satt bakom mig.

I'm exactly where I'm supposed to be now

2010-09-30 @ 13:20:48
Jag har förvånat mig själv, och alla andra tydligen. På högstadiet var jag grymt duktig i skolan och fick högsta betyg på nästan allt jag gjorde. Men sen jag började gymnasiet har det bara gått utför. Jag har verkligen inte orkat eller kännt någon motivation till att göra några skoluppgifter. Nu kommer jag till det förvånande. Jag skickade nyss in historian, som ska vara klar om en vecka. Förstår ni hur bra det är?! Jag blev så förvånad över det själv att jag var tvungen att fråga läraren om jag hade missat något som ingick i uppgiften. Men så var inte fallet. Jag känner mig typ bäst i världen just nu, jappjapp!


I made it to the top of the world

2010-09-30 @ 10:01:42
Jag snoozade tills jag hade 10 minuter på mig innan jag skulle gå till bussen, det var awesome. Lyckades dock bli sjuk på bussen till skolan, förstår inte hur det gick till. Så jag kunde inte andas när vi skulle spela rugby och det fick bli en lång varm dusch istället. SÅHÄÄÄÄÄÄR less är jag på att vara sjuk hela tiden, kan min kropp lära sig vad immunförsvar är någon gång?
Jag muntrar upp mig själv med den här, gör det ni också.

Sexy boy, girl on girl, menage a trois, boring.

2010-09-29 @ 14:03:17

Sitter i uppehållsrummet helt själv medans alla andra har språk. Försöker ladda upp inför sista lektionen som är den tråkigaste i detta universum. Till och med tråkigare än skolfotografen som inte gillade våra bananer. Jag har bestämt mig för att jag ska bli den som bestämmer hur man får se ut på sina klassfoton, och då ska jag banne mig inte klaga på bananer! Skolfotot kommer vara meningslöst om han tar någon av bilderna utan bananer. Bananer är vår framtid förfan! Nu ska jag sluta tjata om bananer. Adjö.

I'll make you banana pancakes

2010-09-29 @ 08:26:07

Denna sak kommer jag behöva idag, och som ni ser är den för brun för att ätas. Vad kan den då vara bra till? Åh, vad hemlighetsfull jag är idag. Och Lisa tycker om min blogg hälsar hon.

And when I ask you to be nice, you say you gotta be cruel to be kind

2010-09-28 @ 21:10:32
Först måste jag börja med att fråga, vem i hela friden är du som kallar dig ane? Jag är rädd för dig.
Iallfall så har jag nyss varit på föräldramöte och på vägen hem började jag och mamma diskutera hur lika våra liv som barn/tonåring har varit. Det är rätt så intressant faktiskt. Sen så sa hon att hon tycker att jag är för snäll och att hon tror att det finns små parasiter (hennes ord) där ute som utnyttjar det. Jag är väl inte för snäll? Det tycker inte jag iallafall. Jag tycker inte ens att jag är speciellt snäll, haha.
Här ser jag iallafall snäll ut, eller jag ser rätt mycket ut som en störd mes men det är typ samma sak.

I was scared and he was way off track, I thought he wasn't coming back

2010-09-28 @ 12:27:57

Look who's back! Ungen som har varit i Holland över helgen och träffat massa snygga dansboys (som är helt galna på dansgolvet). Är vi avundsjuka? Ja.
Gillar för övrigt att jag ser ut som en jätte och att vi har helveteshistoria. Sen så har jag träningsvärk och räknade ut att vi gör 200 situps på dansen igår. Fast det är i ryggen jag har träningsvärk. HAHAH, fyfan vad jag svamlar.

Can't touch this

2010-09-27 @ 16:47:46
Hela min skoldag har gått ut på att inreda klassrummet. Det blev fult, som vanligt. Men jag kan inte påstå att jag bryr mig så mycket om hur vårat klassrum ser ut, skolan blir inte bättre för det.
Jag och Lisa skulle hänga upp gardiner, men det var så tråkigt att vi lekte inte nudda golv istället. Leken höll på i typ 3 timmar. JAG VANN!
Här har ni the biggest loser.

They were lost and never found, fallen leaves on the ground

2010-09-27 @ 10:14:21

Jag gick förbi det här igår när jag var ute. När jag hade gått några meter fick jag ångest och var tvungen att gå tillbaka och ta kort på det. Varför vet jag inte, men så var det iallafall.

The autumn leaves of red and gold, the sun-burned hands i used to hold

2010-09-26 @ 20:05:50


Jag tog en två timmars promenad idag för att rensa tankarna och bara vara för ett tag. Det var fint.

Never take friendship personal

2010-09-26 @ 13:08:35

Dessa människor (minus Emelie) var några av de vi spenderade kvällen med igår.
Vi började hos Simon och Gustaf, gul och lila mössa. Sen hamnade vi hos någon random som jag tror heter Marcus, eller så var det Mattias, eller så heter han något helt annat. Det var inte speciellt mycket drag där, men överlag så var kvällen trevlig. Avslutades med att vi somnade i soffan till en skräckis.

Can never get enough of you, you make me feel good

2010-09-25 @ 18:27:30
Jag hade en sjukt trevlig kväll igår, trots att det inte var så mycket action i det hela. Mina vänner var glada, så då var jag också det.
Och idag har det varit sol för första gången på jag vet inte hur länge, skönt att slippa regnet. Det firade jag med att möta upp Anette och Kajsa på stan för en fika och massa, massa, massa skitsnack. Dom är allt bra underbara dom där två.


Kajsa är snygg och berädd, och Anette är fascinerad av guds skapelser.

John är bäst

2010-09-24 @ 22:06:29
Hey ppl.
För tillfället hänger jag med Ronja, Sanni, Michelle, Frida, John, Peter och min bror. Jag hoppas att jag inte glömde någon nu, isåfall får ni slå mig. Vi dunkar musik bara för att ingen kan klaga och senare kanske det blir utgång med trevligt folk.
Michelle ville att jag skulle lägga in en bild på henne, så här har ni den knasen.

 


It was Good Friday, the streets were open and empty

2010-09-24 @ 18:05:19
För det första så äger jag på engelska, vilket ni säkert märkte på min rubrik till förra inlägget.
För det andra så ljög jag i den rubriken. Det är fredag, och jag är kär. Stötte på den här snyggingen på stan idag och man kan ju inte låta bli att bli kär. Inte jag iallafall, ni andra kan hålla tassarna borta!

Nu har jag tänkt mata mitt fina besök med tacos och sedan vänta in resten av mina kära vänner (gillar att jag skrev vännäs istället för vänner, skadad).
puss!

It's friday, I'm in not love

2010-09-24 @ 11:53:10

   

We're just ordinary people

2010-09-23 @ 18:05:38

Sprang runt i huset, sjöng på den här låten och låsades rida på en häst med min bror idag. Jag hoppas att ingen såg oss, kan inte ha varit en vacker syn. Vi måste bara de mest störda syskonen på denna jord för detta var ändå ett av våra normalare påhitt.

2 cool 4 school

2010-09-23 @ 12:13:31

Jag och Pellen är asglada över att vi har historia nu. Ska skriva massa om barnarbete osv, taggat. Och den lilla jäveln slutar efter den här lektionen, som är hennes första idag. Det tycker inte jag är okej, jag vill också sluta. Ska överklaga till de större makterna och säga att hon behöver mer kunskap, därav mer lektioner. Pellen håller fullständigt med om detta och tycker inte att det är acceptabelt att jag är 100 gånger smartare än henne. Så hon ska kräva mer lektioner.
Fast nä.
Vi riktar vårat hat mot skolan och ska lägga dissen på den en vacker dag.


You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one

2010-09-22 @ 13:51:19

Ge mig den verkligheten, tack.

And now we're left with broken promises

2010-09-22 @ 08:45:29


TADAA!
Jag lekte kameleont igår och såhär blev resultatet. Inte riktigt som tänkt, men det blir det aldrig tack vare mina pigment som lever sitt eget liv och vill att allt ska bli rött. Så länge jag slipper mitt rävfärgade hår är jag nöjd.
Jag fick även ett samtal från polisen igår, det var kanske det läskigaste samtal jag någonsin har fått. Iallafall de första sekunderna när hon sa "Jag ringer från polisen". Det var inte så farligt som det låter, fast Anna tycker att det var det, säger hon. Ska iallafall till polisstationen någon gång nästa vecka.

När lågan som förut brann just nu bara glöder

2010-09-21 @ 20:32:06

Titta så underbart. Kan jag bara få snö nu tack? Fin, lös, skön pudersnö. Och en backe, sen är jag nöjd.  Regn suger, och hösten är ful just nu. Allt är grått och tråkigt. JAG BLIR GALEN.
Jag misstänker att jag är på väg in i någon slags höstdepression. Livet känns lite tråkigt och meninglöst, är rastlös hela tiden. Ge mig något att sysselsätta mig själv med, tack!
Nu när inget bättre händer lyssnar jag på gamla favoritlåtar från frizon. Det gör mig lite glad i hjärtat iallafall.

who'll stop the rain

2010-09-21 @ 17:27:13

Tänkte bara berätta för er som inte vet att friluftsdag i kallt spöregn inte är speciellt mysigt. Vi kunde ha haft VM i simning på marken, utan problem. Men irländsk julafton i halt blött gräs var en fin syn, Josefine som sprang baklänges är helt klart dagens!

I'm holding on to you

2010-09-20 @ 18:24:51
Jag var ju i munkviken med en massa vilddjur aka konfirmander i helgen. Här är lite bilder.can't stop, won't stop

2010-09-20 @ 13:58:18


Sitter och lyssnar på Dirty North (som äntligen finns på spotify!!!!) och jobbar lika flitigt som jag har gjort hela dagen. Alltså gör jag ingenting förutom att kolla på mössor typ.
Vi ska göra en tidning på engelska, med massa artiklar om sjukdomar. KUL. Jag vet inte ens vilken sjukdom jag ska skriva om, det finns ingen intressant.

english talking people, eeenglish talking people

2010-09-20 @ 10:08:22


Jag har 3 lektioner idag.
Jag har 3 engelskalektioner idag.
Jag har ett grodansikte idag.
Vad fan hände?

hejdåå

2010-09-17 @ 16:53:06
Jag åker till Munkviken över helgen, vi ser väl hur det går med uppdateringen där.
puss!

Where is the moment we needed the most?

2010-09-17 @ 08:40:51
Idag är en konstig dag. Jag mår konstigt. Min magkänsla är konstig. Den här dagen skrämmer mig.
Jag brukar inte känna såhär, om det inte har hänt något dåligt. Det har inte hänt något dåligt, men jag har hört att man ska lita på sin magkänsla. Alltså kommer det hända något dåligt idag.
Idag är ingen bra dag.


Så glad är jag inte idag.

I was like baby, baby, baby NOO

2010-09-16 @ 12:18:47


Satt nyss och tittade på det här klippet, som för övrigt är det bästa som någonsin funnits på youtube. Lessnar aldrig! Sen så råkade min sladd till hörlurarna åka ut och den spelades högt i hela klassrummet. Jag livade upp stämningen lite iallafall.
Så bra gick det för mig att vara diskret med att jag inte lyssnade på genomgången.

puss.

Update: Det lät visst som stönljud, dom hörde inte att det var låten. Tja, jag tittar på porr på lektionerna.

Godmorgon världen, hääär kommer jag

2010-09-16 @ 09:26:20
Eh, ja. Jag sitter och sjunger Jimmy Jansson-låtar i klassrummet. Diskuterar även människor som ljuger för sina egna kompisar för uppmärksamhet med Pellen. Det är rätt så intressant det där. Att vissa känner att dom måste ljuga för att ha något att säga och för att få uppmärksamhet. Det är ännu roligare när folk gör saker och ändrar på sig för att dom tror att dom ska bli mer accepterade bland nytt folk. Hur roligt är det att det tillkommer en till människa i gänget som är likadan som resten?
Aja, folk har väl sina egna sätt antar jag.

Jag ska bli som denna pojke, så att jag får hänga med honom. Frågan är ju bara hur man ser ut som ett barn igen...


Pellen hälsar att hon inte tycker om sex.

Have you ever seen the rain?

2010-09-15 @ 12:11:51
Det regnar. För er som inte har märkt det. Det är vid tillfällen som dessa som jag hatar att vi äter på restaurang. Kan dom typ bygga en matsal istället? Vi kommer ju insjukna och dö om vi ska fortsätta dessa promenader i spöregn. Och då har dom inga elever kvar, ägda.
Och tro det eller ej, men jag saknar faktiskt skolmaten. Kanske inte riktigt allt, men typ vanliga makaroner och köttbullar går inte att få tag på. Det är bara massa stuvningar och hej och hå. Jag vill ha vanlig husmanskost, tack!

It's a hard knock life

2010-09-15 @ 10:20:27

Det första Ellen sa när jag kom till skolan idag var
-Du ser hård ut.
Jag undrar hur jag ska ta det, är det positivt eller negativt? Det lät roligt iallafall. Känner mig dock inte så hård idag.
Kan fortfarande trycka in min kind och forma min läppar fint.

When i grow up i wanna be famous

2010-09-14 @ 22:10:51
Jag var med på Idol nyss. Sjukt kul att se alla, låt oss säga, speciella personer sjunga. Typ snubben med elgitarren, han såg jag mest dansa och sitta och emoa sig i ett hörn, men sjunga visste jag inte att han kunde.. eh, ja. Det är typ galet hur underhållande människor är. Jag är såhääääääääääär glad att jag inte gick vidare, jag hade vägrat vara med på tv. Räcker med mina få sekunder i ramljuset någonstans där i bakgrunden.
Vi köade ju hela natten, vilket var jävligt onödigt egentligen för det var i princip ingen där. Men vi träffade lite roligt folk som vi hängde med och det är helt klart något jag aldrig glömmer.


HAHAH, hittade igen en bild som Michelle tog på killen med gitarren. Fan att han inte gick vidare....


puss!

Handsome dudes

2010-09-14 @ 13:32:20
Jag känner att ord inte behövs till dessa bilder, så skåda denna konst. Konst är allvarligt, inget skämt.

Dance with the devil

2010-09-14 @ 10:23:07
Godmorgon kära vänner. Jag har träningsvärk sen igår, det är inte skönt men känns bra kan jag lova att det gör! Just nu sitter jag på spanskan, hade dans första lektionen så efter en kalll dusch ser jag ut som en blöt hund. Inte så vackert om jag får säga det.
Ni kan ju få avgöra själva.

I like to move it

2010-09-13 @ 23:25:31
Hej.
Jag är typ död. Noll energi. Awesome.
För att utveckla detta lite mer så är det så att jag har varit och dansat för första gången den här terminen, det var sjukt roligt att komma igång igen, men satan så jobbigt det var. Ville mest bli en pöl på golvet, och det var inte långt ifrån.

Aja, godnatt!

The whole world need to legalize ganja

2010-09-13 @ 10:04:50
Vi ska göra ett eget parti, och vi funderar på ett parti som ska legalisera hasch. Våran lärare måste tycka att vi är lite småkonstiga.
Jag har 5 lektioner mindre i veckan än vad jag egentligen ska ha. Det är ju ganska sweet, men grejen är att det är inte sista lektionerna som är borta, utan jag har sjukt mycket håltimmar istället. Det fick mig att känna mig lite trumpen, och då ser jag ut såhär.The way you make me feel

2010-09-12 @ 19:43:42
En hel del har ju börjat spotifydikta nu, det är ett fint påhitt tycker jag. Jag fick en sån av Rebecka idag, som jag känner att jag måste dela med mig av. Här har ni den!

Han fick karatefylla

2010-09-12 @ 11:53:29
Min dator funkar inte, så det blir inte direkt några nya bilder på det här stället. Jag måste lära mig att använda min kamera mer, för inte ens jag orkar läsa det jag själv skriver.

Igår var en trevlig kväll.
Vi
-
var hos Sandra.
-hängde ute med randomsnubbar som fick karatefylla och åt chips från marken.
-var hos Gustaf och Simon.
-var hos Simon och Alexander och såg film om att göra porrfilm till något fint och konstnärligt, den sög.

Med andra ord så förflyttade vi oss en hel del igår.
Nu ska jag städa undan alla 73 sängar som står på mitt rum.

puss.

Grilla med mig på en karusell, leka med mig på liseberg

2010-09-11 @ 19:53:25Tänkte mest berätta att jag ska spendera kvällen med dessa två typer ikväll. Vad som händer återstår att se, men känner jag oss rätt så blir det nog något awesome.
Plikten kallar, adjö.

-Vem är aina?

2010-09-11 @ 13:47:57
CHA.
Igår var det fest i storstaden Vännäs. Det borde typ kallas by, eller är det en by?
Frågade Michelle nyss
-Är Vännäs en by?
-Det är en kommun... Vännäs kommun.
-Ja men, Umeå kommun finns ju också och Umeå är ändå en stad.
-Juste...

Aja, iallafall! Fest.
Det var galet mycket folk i Simon och Alexander lägenhet, gick typ inte att ta sig fram. Men det var trevligt, tills grannarna ringde polisen. Då gick alla ut och stod utanför huset i typ 2 timmar, men det var rätt roligt det med!
När polisen kom så var det flera som skrek
-AINA ÄR HÄR!
Då frågade Michelle
-Vem är Aina, varför skriker alla på den?
Och det värsta är att typ ingen i Vännäs vet vad aina är... det är inte okej!

Förstår ni nu?

You might just turn into something I like

2010-09-10 @ 08:36:04
Jag lever. Det känns bra. Jag ska nog åka motorcykel fler gånger.
Jag tog mig till Hörnefors i levande tillstånd, där fikade jag med typ 100 gamla motorcykelgubbar. Dom tyckte att det var roligt att jag var med, för jag är liten.

Nu ska jag älska skolan, och hoppas på att någon meddelar mig om något jag vill göra ikväll, för mina planer sprack.
Idag är jag så snygg att jag måste cencureras.

I wanna live before I die

2010-09-09 @ 17:51:51
Okej, jag är sjukt rädd för att dö, så jag förstår inte varför jag utsätter mig för saker som jag vet kommer ta död på mig. Typ katter... Nej, nu ska jag vara seriös. Jag ska ut på äventyr nu när som helst, och jag tror på riktigt att det här kan vara min sista stund i livet (Nej, jag är inte överdramatisk... hehe). Jag ska ut och åka motorcykel, och det känns inte bra alls. Jag är livrädd och vill inte. Men min rädsla för att dö får inte stoppa mig, haha.. vilken jävla mes jag är.
Om det skulle bli som jag tror och jag dör så vill jag bara säga att jag älskar mina kära vänner, ni vet vilka ni är.Kolla min livrädda blick också.... puss!

Leave sweden aloooone!

2010-09-09 @ 12:28:37
                     

Vi hade politikerdebatt på förmmiddagen idag. Snubben här ovan var från centerpartiet och snackade en massa gojja. Han kunde inte säga något bra om centerpartiet, utan kastade bara skit på alla andra partier (som försvarade sig och ägde honom). Tack vare honom kommer jag aldrig välja centerpartiet. Och om den här killen klommer till makten så kommer jag flytta ifrån Sverige.
Kattjesus från miljöpartiet var inte heller något snille. Jag tror inte ens att han vet vad han snackade om.
Äh, jag tycker inte om politik alls, så nu skiter vi i det.

Nu pratar min historialärare om muskler, snart kanske vi får veta historien om gladiatorer.
Jaja, dags att sluta skriva meningslösa blogginlägg.
PEACE.

You shake me just to wake me from this bad dream

2010-09-08 @ 17:59:19
Hej.
Jag tänkte bara säga att ni inte bör gå omkring med olagliga saker eller göra olagliga saker för den delen. Det kan få er att hamna där ni inte vill vara. Typ i Sundsvall.
Nu vet ni.

Adjö.

There's just no turning back

2010-09-08 @ 09:43:43
TJA.
Jag tänkte bara berätta att jag sitter och har Justin Bieber-lan just nu. Insåg att jag typ aldrig har hört de riktigta versionerna av hans låtar. Jag blir glad av hans musik, eller ja... den får mig att asgarva iallafall. Det känns som att hans låtar bara är skämt, och dom låter likadant och handlar om samma sak. KREATIVT.

Bästa versionen av Baby är iallfall den här.


En sån där vill jag också ha, som jag kan ta fram ibland när jag har tråkigt så får den sjunga för mig. Jag hoppas att tomten läser det här.

HEJ TOMTEN.

Get your freak on

2010-09-07 @ 16:33:55
Jag är hos pappa, det är tråkigt. Därför passade jag på att vara lite snygg på bild. Jag hoppas bara att ingen tar dom och använder dom på någon porrhemsida... fast det skulle inte förvåna mig eftersom att dom är så grymt heta.
EH, hej jag heter My och är bra på att vara seriös.
Om typ en timme ska jag ta mig till teg och träffa gamla ledarskolan igen, det ser jag fram emot!

puss.

Bailando bailando, amigos adios!

2010-09-07 @ 10:21:23
Det finns nog inte mycket här i världen som jag tycker är så hemskt som spanskalektioner. Det är nästan så att jag överväger att döda min lärare för at slippa. Jag kan inget, jag orkar inte lära mig och det är fult.
Svenska ska det vara, engelska går också för sig, men svenska är bäst.
Tiden går så mycket långsammare när man ska prata spanska... för det är tråkigt! Supermegaastråkigt.

Här är min vän som också hejar på Sverige.


På återséende.

IN-STIT-U-TIONER

2010-09-06 @ 10:18:10

- I-stit-u-tioner... in-stit-u-tioner.
Ellen Bjuhr 16 år.

JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN DATOR! Livet blev genast 7 gånger bättre.
Nu sitter jag på skolan och ska ta reda på allt om kristdemokraterna, roligt va? Kan ju tala om för er som inte vet att det låter som att dom är någon sekt eller liknande. Aja, skoljobb är jätteintressant så jag ska ta och fortsätta med det nu.

Fred.

This is how we get down

2010-09-05 @ 16:12:00
HEY PPL.
Klockan är redan fyra och jag har inte gjort något av det jag ska göra. Jag kan inte räkna hur många gånger jag har gjort såhär, alldeles för många med andra ord.
Igår blev en väldigt trevlig kväll med Rebecka, Ronja och Michelle som bas. Utöver dom träffade jag massa annat folk. Bland annat en del som var så fulla att stå rakt inte fanns i deras världsbild och några tv-spelande människor på elevhemmet. Det var verkligen en kväll då man var överallt och ingenstans.
Nu ska jag göra som jag lovat mig själv och ta tag i städningen och skoljobbet.
Och så tycker jag att alla med bra högtalare ska lyssna på den här!

adjö.

Thanks for the memories

2010-09-04 @ 14:52:28
TJA.
För tillfället hänger jag i Vännäs, vilket jag typ alltid gör med tanke på att jag bor här. Men ändå! Nu är Rebecka här, som vanligt... Hahaha, det är inget nytt. JO! Ronja kommer hit ikväll, så vi ska göra Vännäs osäkert med våra små hyss.
Igår gjorde vi, eller Rebecka, Vännäs djurliv osäkert. Hon försökte föra ett samtal med en igelkott, vilket resulterade i att hon matade den med godis. Det är sjukt hur glupska igelkottar är förresten, dom äter ju mer än Sanni. Och på tal om Sanni så måste jag ta tillfället i akt att tacka henne för den nya designen!

Jag återkommer när jag har något roligt att berätta.
pz.

In a barbieworld

2010-09-02 @ 17:30:05
Läraren: Vad är det för land, my?
Jag: Schweiz.
Läraren: Är dom med i EU?
Jag: Eh..
Ellen viskar: Ja, det är dom!
Jag: JA!
Läraren: Nej, det är dom inte.
Jag: *ger Ellen evil eye*
Ellen:Men jag trodde det... för dom är ju med i eurovision song contest!

Ellen tror allltså att eurovision song contest är någon politiskt sak. Hennes iq passar bättre i blont.bus ut.

Det kan inte bli bättre

2010-09-01 @ 13:37:01
HÅHÅHÅ jag är sjuk HÅHÅHÅ.

Det tyckte Todd att jag skulle skriva, och sen inge mer. Han har lovat att gästblogga någon dag också, så ni vet vad ni har att vänta er.
Här är iallafall Todd när han har ett av sina lugnare samtal med Hitler.Nu ska jag återgå till att göra min otroligt viktiga uppgift - ligga i universums skönaste mormorfotölj.
FRED UT.
RSS 2.0