Party like there is no tomorrow

2010-10-31 @ 16:17:38
Tack för igår alla fina! Kvällen började hur bra som helst och jag hade jätteroligt. Det ramlade in folk eftersom och alla var jättefina i sina utklädnader. Finast var nog Rasmus i sin iprenkostym. Det kom en del folk som inte skulle vara där, men det funkade rätt bra ändå så. I slutet av kvällen blev allt kaos, för min del. Men jag överlever.
Snodde bilden av Vanessa, det kommer fler sen!

Dansa min fina apa

2010-10-30 @ 16:38:56

När jag och Ellen skulle åka till stan idag var bussen full, så detta blev våran plats. Framme i stan sprang vi in i Ario! Sjukt kul att se honom igen, det blir som inte så ofta nu för tiden. För tillfället har en nuduschad Ellen en fin dansshow för mig i endast bh och leggins.

Vännäs by night

2010-10-30 @ 11:37:07
Igår efter att vi hade fulat oss i x antal timmar gjorde vi Vännäs by night. Drog hem till Krille och spelade tv-spel. Vi försökte alla vinna över Krille i with you, vilket inte gick. Sen kom det två myskomänniskor som jag och Ellen inte kände för att umgås med. Så dom fick åka hem, för Krille and los boysos ville hellre ha oss där. Så känn er ägda, myskomänniskor.
Det var en riktigt trevlig kväll som slutade med att vi fick skjuts hem (u-n-d-e-r-b-a-r-t).

SÄXY ÄS HÄLL

2010-10-29 @ 20:44:00
NAAAINAAAINAIIINAAAAAIIIIIINAAAAINAAAAAAAAAAAAAAAI! Typ så känner jag just nu. Och Ellen vibrerar och håller med. Fan vad knas. Allt är knas. Du är knas. Din mamma är knas. Din mormor är knas. Jag är inte knas. En bebis till pappa. Tja. Okej, det här spårar nu. Som Ellen i sängen. Hon är lyrisk över min hemliga låda, kommer nog inte våga lämna henne ensam i mitt rum något mer.
you know you love us.

Finns inga ord

2010-10-29 @ 10:58:16
Jag hade tänkt göra bort alla skoluppgifter innan lovet så att jag bara skulle kunna göra precis vad jag ville. MEN. Nu, nyss, insåg jag att jag ska ha gjort en jävla fucking powerpoint presentation till idag. KUL. JÄVLIGT KUL. Jag skulle typ kunna offra min vänstra hand om jag slapp ha spanska en enda gång till i mitt liv. Förstår ni hur starkt mitt hat till spanska är? Nej, det gör ni inte. Men då kan jag tala om för er att det är starkare än alla människor i världen tillsammans. Nu vet ni.

Snask, snask, mera snask ät så blir du ett fnask

2010-10-29 @ 09:46:13
Jag är astrött och astaggad idag. Tre lektioner kvar, sen är det FUCKING LOV! Fyfan så sjukt jävla underbart det känns. Jag tror inte att det någonsin har känts så bra att ha lov. Tror nästan att jag hade bränt ner skolan ifall jag inte hade fått lov nu.
Ellen är taggad idag också. Hon taggar snask ikväll, så kom och snaska med henne.

Keep on smiling and the world will smile with you

2010-10-28 @ 15:14:52
Livet verkar inte gå så bra för de flesta runt omkring mig just nu. Jag skulle vilja ha superkrafter som gjorde att jag kunde göra allt i deras liv bra på två sekunder. Nu är ju det omöjligt, men önska kan man alltid göra. Får helt enkelt försöka dra upp deras mungipor med hjälp av krokar och lite snöre istället.

What if god was one of us

2010-10-28 @ 12:08:55
Den här är guds gåva till oss här nere på jorden. Alltså, inte dom två missanpassade där, men det andra.

I feel good lanananananana

2010-10-27 @ 18:53:06
Här är typ det enda som jag har kunnat underhålla mig med på rummet tidigare, inte för att det är fy skam, men nu är det andra bullar som gäller. Jag, Knut My Destemona Sobo Bobbo Bosse Papperskojj Pippifågel Karibiska Jonsson På Golvet, har numera internet på mitt rum!

Jag trivs inte i armén, jag vill åka hem!

2010-10-27 @ 12:07:17
Jag ska nu göra ett prov på massa matematik som jag absolut inte kan. Ska vi gissa på att det blir ännu ett ig? Nej, fy på mig. Motivera hjärnan var det, iallafall enligt människan som var här igår och pratade om hur man ska plugga på bästa sätt. Håll tummarna för mig, snälla, snälla snälla?

How I met your mother

2010-10-27 @ 08:56:59
Jag gick och la mig klockan tio igår, då hade jag dock redan sovit 3 timmar. Så när jag skulle försöka sova gick det inte så bra. Låg och spände mig, ofrivilligt, hur länge som helst. Till slut gav jag upp, gick ner, tog ett glas juice och tittade på How I met your mother istället (fast jag hade sett det avsnittet förut och tidigare på dagen). Trots det är jag piggare än vanligt idag.

Dagens pornografi

2010-10-26 @ 13:00:21
Har historia. Skriver telegram på ryska till Ryssland. Det står typ att vi hatar dom, det är fint.
Kan inte riktigt koncentrera mig. Jag vill bara ha lov, nununu. Lovet är perfekt planerat, nu när skoltröttheten är som värst ska vi slippa denna plåga för ett tag.
Annars så sitter jag med både min och Haddis jacka på mig och fryser. Kan dom höga temeraturen på den här skolan, tack? Gud vad jag längtar tills jag slipper jävla Umeå Internationella Gymnasium. Möjligvis Umeå's sämsta gymnasium. DÖ UIG, DÖ!

Party all night and sleep all day

2010-10-26 @ 10:46:03
Lite bilder från en askalas kväll i Holmsund.

Snodda av Anna.

I'm not a child anymore

2010-10-25 @ 13:21:22
Hittade den här på Ronja's blogg nyss och kunde inte sluta skratta. Vad fan hände?

I'm a fighter not a lover

2010-10-25 @ 10:27:01
Inget godmorgon idag. Det är ingen god morgon. Sov sämst i natt och är megatrött idag. Livet känns lite smått hopplöst och jag vill bara ha något att se fram emot. En vecka kvar till lov, känns inte fel, men jag har ingenting på lovet att se fram emot. Samtidigt vill jag inte ha massa planer. Jag hatar att ha planer. Jag vill kunna ha friheten att göra vad som helst, göra något som dyker upp en timme innan det är dags. Men mest av allt vill jag sova.

I see your true colors shining through

2010-10-24 @ 21:32:42
Jag tycker om gudtjänster som den här. Det är jättefint och hur mysigt som helst. Mer ungdomsgudstjänster åt folket! Hade första framträdandet med husbandet idag, det gick rätt bra trots att min röst var otroligt nära på att svika mig. Det var grymt kul att få träffa ledarskoletvåorna också, var ett tag sen sist!
Mathilda (aka smidig) halkade och spillde kaffe över hela sig TVÅ gånger på vägen till ica, och ingen av oss märkte något. Sen kommer hon med en blödande hand och en kaffedränkt jacka och ingen fattar vad som har hänt. Det är tur att vi är så uppmärksamma.

Aserejé, ja de je de jebe tu de jebere sebiunouva majavi an a bugui an a buididipí

2010-10-24 @ 13:11:45

Efter många om och men tog vi oss till slut till Holmsund, dock en Ellen fattigare pga icket medgörliga mammor. Tråkigt att du inte var med Ellen! Men förutom det så var det en toppenkväll. Hade hur roligt som helst och jag kan inte påstå att Lisa eller Anna verkade ha särskilt tråkigt. Fick skjuts hem vid två, guld värt!
Las Ketchup-dansen två kvällar i rad är ett fint bevis på att det har varit en bra helg.

Around the world

2010-10-23 @ 19:37:33
Tanken var att jag, Ellen, Anna och Lisa skulle ha en mysig tjejkväll ikväll, men så blev det inte. Vi ska inom en snar framtid röra oss mot Holmsund för en kväll med bus. Måste dock vänta in Lisa som är på väg från Vindeln först.
Ellen sitten just nu och gasar ihjäl mig. Det är inte kul.
Ärtor ut.

Viktig information

2010-10-23 @ 14:53:00
Är ful i pyjamas och ett stycke mörkare hår.
Nu ska jag packa lite saker, städa undan och sedan bege mig till ersboda.

I'm not sure anymore, who'll be knocking at my door

2010-10-23 @ 12:23:39
Godermorgon i denna sal.
Jag har fått internet att funka på min bärbara för första gången sen vi flyttade hit. Känns någorlunda bra!
Igår var jag som sagt hos Pernilla. Fattar inte att jag lever, med tanke på att hon har katt (vilket vi kom på när vi redan var där). Det var hur trevligt som helst och det blev mycket fin dans. Sen gick vi hela jävla vägen hem, och jag hann halka och landa på handleden. Skönt.

Babbel

2010-10-22 @ 19:20:34
Hejhopp, typ. snön ligger fint här i vännäs nu. Allt är vitt och jag är glad. Världen är perfekt helt enkelt.
Nej, jag känner inte riktigt för att blogga just nu. Ska snart bege mig till Pernilla för en, förhoppningsvis, awesome kväll. Vi ser väl om jag lever imorgon, isåfall får ni ett fint inlägg av kära jag.

When I grow up I'll have beard just like Jesus

2010-10-22 @ 11:24:46

Den här morgonen har varit en god morgon den med. Jag gillar såna. Klev upp alldeles för tidigt upptäckte jag när jag hade en halvtimme på mig att göra ingenting innan bussen skulle gå. Så jag väckte Todd med vatten, satt i kökssoffan och hittade på låtar om hans rostade bröd och om att mamma var trekantig.
Första lektionen gick åt till att se på Vingar av glas, inte helt fel. Det enda dåliga med den här dagen är att jag har spanska just nu. Ni kanske har märkt vad jag tycker om det. (DÖ SPANSKA, DÖ!)

Igår var en bra kväll också. Var på kyrkan och pratade om religioner med ledarna. Sen blev jag jagad (nästan) till döds. Och så blev min ryggsäck pimpad, kolla så fin den är!

You're so nice and you're so smart

2010-10-21 @ 15:03:12
Det här är inte okej.

I'm a sneaky bastard

2010-10-21 @ 12:28:27
Hej vänner, (ni randoms är inte mina vänner, moahhaha).
Jag har något viktigt att berätta för er. Det är nämligen så att det finns en del som jag inte vill berätta för hela världen, men gärna för mina vänner. Så jag har gjort en ny, lösenordsskyddad blogg, så att jag kan lägga ut precis vad jag vill. Hör av er om ni vill ha lösenordet till den så fixar jag det.

It's beautiful day

2010-10-21 @ 10:10:13
Godmorgon! Det är faktiskt en god morgon idag. Vaknade, för första gången på riktigt längre, helt utvilad och det var hur underbart som helst! Fick över en timmes sovmorgon eftersom att jag inte får dansa och därför inte behövde åka till skolan och vara med på första lektionen (något positivt med mitt dansförbud iallafall). Tittade ut genom fönstret - solen sken. Gick ner, mamma hade gjort omelett till frukost. Okej, jag ska inte dra upp allt som har hänt sen jag vaknade för 2 timmar sen. Jag tror att ni har förstått att det är en god morgon nu.

Ett blött äventyr

2010-10-20 @ 17:10:16

         
Sitter i soffan hos pappa och är såhär snygg. Blöt i håret är jag också. Blev attackerad av ett vattenmonster när jag gick in i badrummet. Eller så har jag gömt mig i mössan hela dagen för att håret varit smutsigt och kände att det var dags att tvätta det. Vilket av dom som är sant vet jag inte.
Efter middagen ska jag till kyrkan för vårt andra rep. Men nu ska jag ut med soporna, har dock glömt vart soprummet är så det blir ett äventyr.

Like a virgin touched for the very first time

2010-10-20 @ 09:46:22
Satt nyss och pratade med Anonym kille, 17 år.
"Jag träffade hennes lillebror på bussen, han berättade att hon ska till sin pojkvän snart. Jag glömmer alltid att hon har pojkvän."
Några minuter senare...
"Har hon haft... något.. intimt med honom?"
Då sa jag åt honom att fråga henne. Så han tar fram mobilen och säger det han skriver.
"Hej. Har du haft samlag med din kille?"


You have your sweet dreams my darling, I've got a head full of stories I won´t tell

2010-10-20 @ 08:54:17
Inatt var en cpnatt. Först tog det kring 3 timmar innan jag somnade, sen drömde jag cpdrömmar som egentligen var jättefina. Trots att dom var fina så var det något med dom jag inte tyckte om. Det var som att spola tillbaka vissa delar av mitt liv, samtidigt som vissa delar utspelades i framtiden. Rätt förvirrande. Vaknade alldeles för många gånger. Och i min sista dröm så gick jag och la mig precis innan min väckare ringde. Därför trodde jag att jag inte hade sovit något alls.
Typ här var jag i natt.

Dansa för att handen har gått av

2010-10-19 @ 20:16:12
Det bästa med den här dagen var att jag fick skippa sista lektionen. ÄGDE. Dock gjorde jag inget kul, utan åkte först till vårdcentralen på ersboda. Där fick jag en röntgenremiss och begav mig till sjukhuset. Fick komma in direkt, men svaret dröjde en timme. Var något less på att vänta, speciellt med tanke på att jag själv visste att det inte är någon spricka eller liknande. Nu har jag breakdance-förbjud i 5-6 veckor. Det kommer ju hålla, fast nä.

Konsten att vara uttråkad

2010-10-19 @ 13:16:43

MOBILTEST

HAR DU PUSSAT NR 2?
Adam Alenius - Nej, inte vad jag vet iallafall!

NÄR SKA DU TRÄFFA NR 30?
Bea Backman - eh, ingenaning!

ÄR NR 18 SÖT?
Anette Edlund - sötast i världen!

 

ÄR NR 5 SNYGG?
Alexander Burov - Jovars, han dug.

ÄR NR 15 SNÄLL?
Anders - aldrig träffat människan, men han verkar mest läskig.

ÄR NR 32 DUM?
Bergström Daniel - men att han är.


VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK MED NR 34?
Bert Karlsson - Hahahaha, ingenaning. Han bjöd på fika och fixade jobb till mig, det gillades.

NÄR TRÄFFADE DU NR 9?
Alexandra Ligonnet - Dagen innan skolan började = dagen innan ungen lämnade mig och flyttade till Frankrike :(:(:(

NÄR SKA DU TRÄFFA NR 14 NÄSTA GÅNG
Ammar - det vet jag nog inte förän jag träffar honom, vilket inte är så ofta.

ÄR DU NÄRA VÄN MED NR 13?
Amanda Gidlund - nej, inte alls.

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NR 4?
Alexander Anaje - HAHAH, nja. Inte det. 

VAD PRATAR DU OCH NR 45 OFTAST OM?
Connie Andersson - Att vi ska grilla utanför hennes hur för att jävlas med grannarna.

KÄNNER DU NR 1?
Adam - Har umgåtts med honom några gånger, men skulle inte påstå att vi är polers.

SKULLE DU KUNNA GE NR 6 EN KRAM?
Alexander Byström - Absolut!

Du är utmanad!
Direkt när du ser det här testet måste du kopiera det, och svara på frågorna!

Kul att jag aldrig kom längre än till C. Tror att det är dags att rensa kontakter.

Att vara fullbokad

2010-10-19 @ 10:29:30
Jag trodde att det här skulle bli en lugn vecka. Så verkar det inte bli.
Måndag - Middag hos pappa, rep på kyrkan, dans
Tisdag - Vårdcentralen
Onsdag - Rep kyrkan
Torsdag - Ledarfortbildning
Fredag - Fira Michelle
Lördag - Tjejkväll
Söndag - Rep på kyrkan, temagudstjänst
Det hade inte varit så farligt om det inte var för att jag ska ta mig till och från alla dessa händelser. "Juste, hade glömt att du lever ett stressliv." Fick jag höra igår. Det är inget stressliv, det är bara ett rätt så fullbokat liv. Men det gillas.
Lyckades nyss somna på spanskalektionen. Score.

Jag kommer krypandes tillbaka

2010-10-18 @ 17:17:29
Om 4 minuter ska jag till teg för första repet med husbandet. Jag hoppas att vi åstakommer något så att vi inte står där som retards på söndag. Sen ska jag vidare till stan för 90 minuters dans. Troligtvis komer jag näst intill krypa därifrån. Men nu ska jag krypa härifrån så att jag inte kommer för sent.

Sorry,I´m in love

2010-10-18 @ 14:01:43
Jag känner att det är ett jävla tjat om Lisa nu för tiden, men hon är som så påhittig. Nyss skulle hon kolla hur kär jag är genom att kolla hur krulligt mitt hår kunde bli. Och det blev så krulligt att det såg ut som en liten boll. Alltså är jag jättekär om man ska lyssna på mitt hår. Håret säger mycket om människan.

I hurt myself today to see if i still feel

2010-10-18 @ 12:05:16
Aj är ett välanvänt ord idag. Jag har sagt det minst 40 gånger idag. Lisa funderar på att räkna hur många gånger jag säger det på en dag.
Nu ska jag ut på stan och fråga folk om hur mycket rinkebysvenska och slang dom kan.

Just let me go

2010-10-17 @ 22:07:42
Tänkte bara säga att jag är fegaste människan i världen och vill helst inte veta något.
HHAHAHA, känner mig psykiskt rubbad.
Hejdå.

Rolling on the floor laughing my ass off

2010-10-17 @ 20:59:31
Jag gillar inte att allt säger åt mig att ha tålamod. Jag gillar inte tålamod. Snabbt ska det gå.

Annars så har jag fikat med bästa TT idag. Det var, som vanligt, trevligt och riktigt kul. Jag tror inte att jag har varit med om en enda gång då jag inte har skrattat mig till tårar eller syrebrist med er. Ni är underbara!


Bilder tagna av Anette när TT begav sig till Norge.

You know my weakness, that is why I'm sleepless

2010-10-17 @ 12:27:12
Godmorgon. Nyser, fryser och lyssnar på Håkan. Borde egentligen baka något inför TT-fikat, men jag orkar inte. Jag hoppas att ni förlåter mig för att ni får köpta kakor.
Helst av allt skulle jag vilja krypa ner under täcket och försvinna för ett tag, vaknade typ 20 gånger i natt. Kommer nog sova bra inatt åtminstone.
Jag hade jätteroligt igår med massa fint folk, ända fram till slutet där saker gick lite snett. Men det är bättre att fokusera på det positiva känner jag. Grattis igen, Jossan!

Pappa betalar, allt är frid och fröjd. Pappa betalar, då blir jättebabyn nöjd

2010-10-16 @ 18:18:10

Fick lite pengar av pappa för att köpa kläder, och det här är vad jag fick med mig hem. Todd fick också pengar, men det enda han fick med sig hem var en cola. Fast jag har övertalat honom att köpa en skjorta. Mamma skrattade när hon fick veta det. Hon är dum.

Happy Birthday, you did not accomplish much. But you didn't die this year I guess that's good enough

2010-10-16 @ 12:47:33


Igår firade vi som sagt Ronja. Det var mys och chill hela kvällen. Vi lagade mat, såg på idol och pratade massa strunt. Senare på kvällen fick vi besök av John, Victor, Carl och Julia. Tack för en mysig kväll alla fina!
Nu ska jag snart ner till stan med min bror och köpa kläder för pappas pengar, my like alot!

Rainbows and fireworks

2010-10-15 @ 17:37:34
Har, med livet som insats, precis packat klart allt jag behöver för en helg på ersboda. Dock kommer jag nog komma på att hälften är hemma imorgon, men det får jag leva med. Kvällens planer är att så fort som möjligt ta mig till lokalen där vi ska fira finaste Ronja. Och jag misstänker att jag kommer vara kvällens färggladaste. Ser typ ut som en blandning av en regnbåge och fyrverkerier. Såna är fina, kanske inte som klädesplagg men det är en annan femma.


Håll era tummar och tår så gott det går

2010-10-15 @ 11:22:05
Denna lektion är den värsta lektionen på hela veckan. Jag tror att jag kommer dö, eller okej.. så allvarligt kanske det inte är. Men ändå. Nu tycker jag att alla ni där ute ska hålla tummar och tår det hårdaste ni kan för mig. För jag ska göra något jag absolut inte kan. Jag ska prata massa, massa spanska. Det kommer gå åt helvete kan jag säga. Wish me luck!

Big girls don't cry

2010-10-15 @ 08:30:24
Jag har aldrig fattat det här med att vakna gråtandes, det verkar ju helt ologiskt. Hur i hela friden kan kroppen producera fram tårar när man sover? Det vet jag fortfarande inte, men jag har iallafall varit med om det. I natt. Jag drömde att mamma och Birger hade kommit fram till att det inte funkade för dom att leva ihop, så dom skulle flytta isär. Och mamma hade redan hittat någon i Bjurholm som var jättekonstig. Sen så flyttade vi dit och jag var arg för att vi hade flyttat ifrån Birger, och tänkte flytta tillbaka dit själv. Sen så vaknade jag, och vart tårarna kom in har jag ingen aning om.

All the crazy shit I did tonight, those would be the best memories

2010-10-14 @ 16:57:25
Är hos fader, han ska laga mat åt mig innan jag åker till tegskyrkan och hänger lite. Har möte angående ett husband som dom har tänkt starta. Tills dess underhåller jag mig med att titta på lite gamla bilder. Det kan ni också få göra.

If you were a drug I'd be addicted to you

2010-10-14 @ 13:43:36
Ville bara berätta sanningen om hur farliga dom kan vara.

Dance like the winter is here

2010-10-14 @ 10:12:13
Vi hade breakdance på idrotten idag. Då såg Haddis ut såhär.
Lisa, Josefine och Ellen såg ut såhär.
När vi hade slutat och gick ut såg det ut såhär.
När jag fick se det såg jag ut såhär.
Nu ser jag inte riktigt ut så, för vi har Europakunskap.

And on top of all of my tears and regrets, I'm down to my last cigarette

2010-10-13 @ 15:43:30
Idag när Ellen stod ute och rökte frågade jag henne om hon hade någon aning om hur mycket pengar hon har lagt ner på cigg i sitt liv. Det hade hon inte, och hon ville helst inte veta. Men jag tyckte att det skulle vara intressant, så jag började räkna. Ellen blev inte så glad när hon fick veta att hon, sedan hon började röka, har slösat MINST tjugofyratusen kronor på sin rökning. Det är typ några utlandsresor. Efter det ville hon gå och gråta i ett hörn.

Cause standing still isn't easy when the world's moving backwards

2010-10-13 @ 12:37:57
Om någon, mot förmodan, såg mig och Lisa när vi gick till droskan idag så har vi inte blivit psykiskt störda eller något liknande. Vi är bara kreativa när det gäller att göra något roligt av att gå till lunchen. Förra gången hoppade vi i löv och skrattade som små fyraåringar. Idag fick vi den briljanta idén att vi skulle gå baklänges hela vägen. Och jag fick inte titta bakåt, utan Lisa fick skrika om det kom en bil eller trottoarkant. Det var träning för både mage och vader. Sen så tror jag att ettorna tyckte att vi var ganska konstiga, för dom gick bakom oss hela vägen.

Raise up the ghosts of the dead - I won't die like them

2010-10-13 @ 08:41:29
Igårkväll pratade Todd om någon snubbe som hade tagit livet av sig och lagt ut det på internet. Han hade skrivit en tråd på flashback och sedan länkat till ett ställe där man kunde se när allt hände. Hans webbkamera tog typ ett kort i sekunden. Jag läste det han hade skrivit och sen fick jag se bilderna. Klarade av att titta på typ 3 stycken, sen fick jag panik och började må illa. Det var fan inte vackert. Han hängde sig i en internetsladd och var helt mörkblå i ansiktet.
Okej, jag får rysningar av att skriva det här så, adjö.

They tried to make me go to rehab, I said no, no, no

2010-10-12 @ 20:37:11
Jag har varit på stresskliniken ikväll, eller stressrehab som dom numera heter. Det var tänkt att jag skulle få veta mer om utmattningssyndrom, men jag kan inte påstå att dom sa så mycket som jag inte visste. Satt mest och ville hem till sängen. Så nu ska jag göra som dom sa och varva ner i två timmar innan jag ska sova, ärtor ut (till dig Lisa).

Look at the stars, look how they shine for you

2010-10-12 @ 10:14:07
Idag har jag varit en duktig flicka. Mamma klagade på mig igår för att jag inte tar det lugnt med handleden så jag var inte med på dansen i morse. Nu ska hon försöka få tag i någon idrottsmedicinssjukgymnastsak, eller något sånt, så att jag kanske får veta varför mina leder är som dom är. Kan nästan slå vad om att dom inte kommer hitta något, för det jag har är min kropps hemlis.
Jag har en annan hemlis också. Jag tycker att Pontus Robertsson är bäst, för han brukar titta på stjärnor som inte finns.

Då ska vi se vad man kan göra och sen ska vi se vad man kan se, plåtniklas är en riktig snitsare

2010-10-11 @ 19:05:44
Jag fick goda nyheter av Michelle idag, om det blir av eller inte återstår att se, håll era tummar och tår för mig!
Ska snart bege mig till balettakademien för lite dans. Är orolig över att handleden ska gå av helt, den blir bara sämre och sämre. KUL JUL I FINLAND. Ska typ göra om mina leder till järnpålar så att dom håller. Tänk vad livet skulle vara fint då. Plåtniklas 4 real säger jag bara.


can you feel the löv tonight

2010-10-11 @ 12:32:37
Vi hade iallafall kul med löven.
-Hej yxskaft, vad blir svaret? Svaret blir spade... nej, det finns inget svar.
Så lät min mattelärare när han skulle förklara en andragradsekvation idag.

My mom's on facebook, my childhood photos cock-block me

2010-10-11 @ 10:06:56
Har visst två jävla matteläxor till imorgon, och jag fick dom nyss. Känns ju askul med tanke på att jag kommer vara hemma vid elva ikväll. Och skolan har blockat facebook och msn igen, det gillar vi inte! Det som var så bra att dom tog bort blocken efter ett åt, men nä. Lyckan varade inte länge. Och så tycker dom att vi ska bli vän med UIG på facebook, skulle inte tro det vaaaaaaaaaaaaaa?

When the world is on your shoulders just smile and let it go

2010-10-10 @ 21:25:04
Saker löste sig ikväll, och det känns som om att livet fick en stor knuff i rätt riktning. Nu är det bara en sak som återstår innan livet är helt uträtt. My like! Just nu är en sån stund då jag inte tar livet så seriöst, borde alltid göra så.
Livet känns ungefär såhär.

Dansa för att hjärtat blöder

2010-10-10 @ 17:09:25
Just nu har jag en Ronja i sängen bakom mig. En Ronja som kom som en räddare i nöden och bjöd på deppglass, som hon så fint kallar det. Vi har tittat på dansfilm och kritiserat att dom är så oorginella, sen har vi mest bara legat i en hög. Snart ska jag bege mig till stan för att reda ut en hel del saker men en vän, och sen bär det av till Vännäs.
Här får ni en "fin" bild från i fredags.


Blossom, Bubbles, and Buttercup have dedicated their lives to fighting crime

2010-10-10 @ 13:22:30
Idag är en sån där söndag då jag har tänkt att göra ingenting. Se på film, ligga i sängen och vara lat. Eller, jag måste ta mig hem också, men åka buss räknas inte som att göra något.
Egentligen så har jag inget att skriva, men jag kan passa på att tacka mina fina powerpuffs för det lilla tjejsnacket/pepptalket/jagvetintevad vi hann ha igår. Det hade behövts i natt också, men det tar vi en annan gång. Ni är bäst, tänkte jag mest säga.

you're young until you're old and you're old until you're dead

2010-10-10 @ 01:48:38
Den här videon får tala för mig ikväll.

I'm a happy, happy girl. With a happy, happy smile

2010-10-09 @ 13:46:34
Jag vet inte vad som hände, men helt plötsligt blev livet sjukt mycket bättre. Jag tror inte ens att det var något som hände. Jag tror bara att jag övervann den konstiga känslan jag har gått omkring med ett tag nu. Sen tror jag att allt förstärktes av kvällen igår. Den började bra, som jag skrev innan jag åkte. Och på bussen in till stan fick jag sällskap av Olle, som skulle göra våfflor. Väl framme i innertavle, efter några maratonlopp för att hinna med bussen, hade jag det hur trevligt som helst. Anette och Anna var bästa sällskapet och jag träffade massa trevligt folk där borta. Jag slogs med Lucas, så nu jag har ett blåmärke på knogen, inte skönt.
Tråkigt nog slutade kvällen tidigare än tänkt pga ett bråk som ledde till att polisen kom. Men jag var nöjd ändå!

Life is, life is, life is good, Since you came to my rescue, Erased the past and made me new

2010-10-08 @ 19:29:24
Ni som har följt min blogg sen den startade (Hej Ronja och Sanni, typ) kanske kommer ihåg att en gång skrev att jag saknade den där känslan jag brukade ha på fredagkvällarna när jag bodde på Måttgränd och vi hade familjemiddag. JAG HAR DEN KÄNSLAN NU! Ni anar inte hur bra det känns. Och jag har den där känslan i magen som jag brukade ha innan bräntisdiscona. Livet känns sååååååååå bra.

Go down sun, we don't care, we don't like sunshine, we drink moonshine here

2010-10-08 @ 16:53:38
Och fredagkväll är inte länge långt bort. Känns obeskrivligt bra. Har haft världens drygaste vecka, med mestadels nedgångar, men nu jävlar ska den här veckan få sina höjdpunkter den med. Ska duscha och göra mig klar inför kvällen, för om en timme ramlar jesper med familj in och lite senare ska jag ta bussen in till stan och sedan vidare till innertavle tillsammans med dessa.

Ha en trevlig kväll!

So sick of love songs

2010-10-08 @ 08:31:02
Godmorgon kära vänner. Det verkar som att den här helgen inte kommer bli lika bra som jag trodde att den skulle bli. Plan A var att vi skulle fira Ronja på lördag, men hon är sjuk så det blir troligtvis nästa helg istället. Krya på dig Ronja!

Plan B var att jag bara skulle vara hemma, ta det lugnt och njuta av att vara helt ensam hemma, men mamma och Birger kanske stannar hemma så det sket sig det med. Troligtvis bara för att jag sa att det skulle bli en bra helg.
Men jag tappar inte humöret för det inte. Jag har fortfarande mina planer för ikväll och det dyker säkert upp något roligt inför imorgon.
Nu har jag svenska med en lärare som tycker att vi inte borde börja så tidigt på morgonen, jag håller med.

All of your friends are talking shit while they get high

2010-10-07 @ 18:13:26
Idag efter skolan sprang jag omkring på stan med Frida och letade efter en födelsedagspresent till Ronja. Det blev en fin en! Nu håller vi allihopa tummarna för att Ronja är frisk på lördag så att vi kan fira henne.
Förutom det snackade vi mest skit. Bra skit. Jag gillar att snacka skit med Frida. Det är helt underbart, eftersom att vi är så snälla båda två. Är det någon man ska prata med när man är arg eller stör sig på något så är det helt klart Frida.

En gång i tiden tyckte vi om att skriva lappar till varandra

2010-10-07 @ 12:34:15


Somebody told me that you got old

2010-10-07 @ 10:28:54

Gick och la mig halv elva igår, somnade vid 5. Känns som att sömn inte är min grej. Konstigt nog så är jag inte speciellt trött, något gick snett. Dock är jag så in i norden less på den här jävla veckan, kan inte förklara hur skönt det känns att det är fredag imorgon. Det kommer bli en bra helg, det känner jag på mig.

Juste! La in massa bilder från den gamla datorn igår, så ni kan få några fina.

She said, "Hey, don't let a little failure get you down"

2010-10-06 @ 12:20:00
Jag, My Elin Jonsson, har för första gången fått ig på ett matteprov.. Jag trodde inte att denna dag skulle komma, men ack så fel jag hade. Det förvånar mig dock inte, förväntade mig faktiskt ett ännu sämre resultat.
Den här låten muntrar upp mig idag.

Cause I know it's over, growin' colder, I need something, Leave me next to nothing

2010-10-06 @ 08:38:21
Idag är en sån dag då jag skulle kunna dö för att få vila lite. Snoozade typ 7 gånger, så jag hade knappt 20 minuter på mig innan jag skulle gå till bussen.
Igår kväll var ingen bra kväll. Började vara less, vilket ni kanske märkte. Gick ut och gick i någon timme, satt under ett träd och stirrade på fula byggnader. Gick hem, loggade in på msn. Sen blev allt ännu bättre.
"Du ljuger för din mamma, hur ska jag då veta att du inte ljuger för mig?"
Jag trodde seriöst att det var ett skämt. Men nä. Jag vet inte ens om det är värt att hoppas på att det ska bli bra igen.

Få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden

2010-10-05 @ 19:16:42
Jag är arg. Fast jag skrattar. Jag blir galen.
Här kan vi tala om något som är riktigt jävla skrattretande. Jag vill kunna lita på människor till fullo, men det verkar vara helt omöjligt i vissa fall. Vad fan är det här?
HAHAHA, jag orkar inte. Blir seriöst lite mentalt rubbad känner jag. Måste nog ut och gå, sitta vid vattnet och kasta lite skit på världen, det brukar funka bra.

Hard like steel

2010-10-05 @ 16:00:05

Dansa inte breakdance utan att värma upp handlederna först. Då kan det sluta såhär.
-Jag heter My, men ni kan kalla mig plåtniklas.

Hela själen var bruten, blivit jagad av snuten

2010-10-05 @ 12:15:49
Imorse var jag på polisförhör för första gången i mitt liv. Det var inte så stelt som jag trodde att det skulle vara, men läskigt var det! Hade lite svårt för att komma ihåg alla detaljer eftersom att det var så pass länge sen det hände. Men jag gjorde mitt bästa för att försöka minnas hur det var. Nu är det bara att vänta och se om det går vidare till rättegång, vilket jag hoppas att det gör. Annars löser det säkert sig på annat sätt, men rätt ska vara rätt.
När jag skulle gå därifrån kände jag mig nästan hjärntvättad. Jag trodde att det skulle kännas som en lättnad, men jag kände mig tyngre. Jag antar att jag inte förväntade mig att det skulle vara så jobbigt att prata om det.
Nu är det över, tack och lov.

Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan

2010-10-04 @ 12:21:27


Jag hade tänkt gå och lägga mig tidigt igår för att ta igen sömnen som gick förlorad i helgen, men hamnade i en viktig diskussion med en vän. Så klockan hann nästan slå två innan jag somnade. Och sov bra gjorde jag inte heller. Jag hatar verkligen att bråka, om vi nu ska kalla det ett bråk. Det är i såna tillfällen jag verkligen får tänka efter innan jag säger något, för att inte förstöra saker ännu mer. Jag önskar bara att vissa saker kunde sägas direkt.
Jag är trött, och less, och orkar inte prestera i skolan. Det får vänta till imorgon.

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA

2010-10-04 @ 10:40:50

Här har ni världens bästa Ronja.
Hon fyller 17 idag och det skall firas!
Hon är den blå delen av powerpuffpinglorna och en stor del av mig. Världens bästa Ronja kan jag lova er.

Men är det efterfest då sjuder han av sång

2010-10-03 @ 15:08:01

Orken eller tiden för att uppdatera har inte funnits i helgen, har varit hemma sammanlagt 3 timmar sen i fredags morgon.
Fredagkvällen började iallafall med att jag åkte moppe med Sanni (som trodde att hon skulle dö hela vägen) hem till Anna på Rödäng, där Anette också var. Vi började där och hade det jättetrevligt. Sen drog vi vidare och träffade lite folk och gjorde massa bus fram tills att vi återvände till Anna.
Lördag förmiddag spenderade jag på Anettes balkong i väntan på att bussen hem skulle gå. Ville inget annat än att sova hela eftermiddagen/kvällen. Men så blev det inte. Jag åkte till Sävar för att vara med grabbarna grus och fira Elias. Det var mysigt, men blev inte allt för mycket sömn. Nu är jag hos pappa och ska snart hem för att SOVA.

Fuck what I did was your fault somehow

2010-10-01 @ 08:42:54
Idag är ingen bra dag. Den var bra. Sen blev den dålig när jag kom på att jag har glömt mina hörlurar hemma. Det suger megahårt faktiskt. Sen kom jag på att jag har 3 jävla lektioner innan lunch, varav en är spanska där jag ska kunna 50 glosor som jag inte kan.
Jag har sett mitt enskilda foto också, rätt så jävligt underhållande. Eftersom att jag aldrig beställer dom så tänkte jag att det inte spelar någon roll hur jag se ut. Fotografen sa åt mig att säga godiiis, och det gjorde jag. Blev ett otroligt vackert foto.
Funderar på att ligga hemma och hata samhället ikväll, eller så kanske jag hinner bli glad innan dess.RSS 2.0