i feel this four walls closing in

2009-09-30 @ 22:21:15

Jag fick ett plommon av mamma idag, bara sådär. Och när jag frågade henne varför hon gav mig ett plommon svarade hon "För att jag bara hade ett". Lite smått udda, men det var gott så jag klagar inte!

Ikväll har jag haft besök av Jonas och Victor. Det var första gången dom var här, men förhoppningsvis inte sista. Jag har saknat att ha ersbodare springades hemma hos mig. När jag bodde på ersboda hade jag typ inte en minut för mig själv, nu kan det gå flera dagar utan att jag umgås med folk efter skolan. Det kan vara skönt att ta det lugnt ibland, men det är verkligen inget jag föredrar.puss.

Boom boom wow

2009-09-29 @ 22:46:52
Nu är det så här att jag har fått klagomål från mina kära vänner Ronja och Haddis eftersom att jag är kass på att blogga. Så nu ska jag ge det en chans till och uppdatera uta fasen, eller.. mer än vad jag gör nu. Så nu är det bara att börja kika in igen.

Jag kan börja med att berätta att Dennis har bitit mig i örat idag, det gjorde ont! Sen jagade han mig, eller ja, min skål med kladdkakesmet (men jag la benen på ryggen och sprang ifrån honom). Kladdkakan blev förövrigt väldigt fail. Jag råkade glömma att stänga av snabben när jag stoppade in kakan så översta lagret blev helt svart. Lät det lockande
kanske? Mitt försök till att rädda den kanske inte var så mycket, men det brända är borta iallafall.


Ungefär så här såg jakten ut.

puss.update från min sida.

2009-09-22 @ 18:30:09

Känner intee att jag vill skriva något, men efter att ha haft en så himla bra helg måste jag bara lägga ut dessa två bilder från i lördags. Dom av tagna av Anette.

Juste! Jag var nästan med om en nära-döden-upplevelse idag.

När jag var på väg hem från skolan och cyklade över ett övergångsställe kom det en jävla bil och körde in i mitt bakdäck. Jag såg bara bilden i ögonvrån och trodde för någon sekund att jag skulle dö. INTE OKEJ!

puss.

the first cut is the deepest

2009-09-15 @ 22:48:32
Idag på lektionen när jag satt och inte tänkte på något alls ploppade det upp en bild i mitt huvud. En bild från mitt gamla hus på Måttgränd. Det var en bild från en av alla fredageftermiddagar jag har kommit hem och det har varit mörkt i hela huset, massa levande ljus och god mat framdukat på bordet. Något som hände rätt så ofta när vi fortfarande var en familj.
Jag kom hem efter att ha varit på dans eller på stan, ofta en mörk vintereftermiddag och det var så mysig stämning i hela huset. Sen mina föräldrar skiljde sig har jag aldrig känt den känslan. Det var en trygghet, en mysig tillvaro som jag tyckte om. Men jag uppskattade den inte tillräckligt mycket.
Det händer fortfarande att jag kommer hem till levande ljus och god mat, men det är inte samma sak. Det blir aldrig samma sak.
Om jag fick ändra på en enda sak som har hänt i mitt liv så skulle det vara skilsmässan. Livet jag levde innan var världens bästa. You don't know what you got 'til you're missing it a lot.
Fast om det aldrig hade hänt så hade jag aldrig lärt känna min pappa för den han egentigen är, men om jag ska vara ärlig så tyckte jag bättre om att inte känna honom. Det var bättre att leva med en person jag trodde jag kände och tyckte om.

puss.

everything you can do, i can do better

2009-09-14 @ 23:37:25

Jag vet att jag egentligen borde sova nu. Men jag kände att jag behövde skriva av mig lite först.

Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt att jag vill att saker ska vara annorlunda, att jag vill vara annorlunda, att det ska hända saker, att allt ska vara roligt. Samtidigt har jag tänkt att det bara är jag som kan göra så att det blir som jag vill. Jag vet det så väl, men det var inte förän idag jag verkligen insåg det. Det kom som en blixt från himlen. Det här är mitt liv, mitt och ingen annans. Och om jag för en gångs skull verkligen skulle ta tag i allt jag vill göra så skulle jag vara så mycket gladare. Så nu tar jag steget och tar tag i mitt liv. Jag vill inte längre sitta här och tycka att allt känns så jävla meningslöst.


Ett litet stycke från mitt bloggarkiv:
Evert tänkta bjuda mig på godis och när jag sa att jag inte åt godis sa han
-Ät du int godis? Va ska he bli för en människ borte du då?

Jadu, Evert. Nu ska he bli en positiv människ borte jag. En sån människa som jag en gång var, en sån ska det bli!

puss.

i've got a feeling that won't go away

2009-09-13 @ 15:24:13

Den här bloggen är otroligt mycket fail. Jag skriver för att jag vill kunna läsa tillbaka och minnas massa saker. Men de flesta saker jag vill minnas kan jag inte skriva om, för att jag vet att om fel personer läser det är jag dödens. Och det gillar jag inte.

Jag kan ju iallafall berätta att battlebox igår var helt sjukt! Jag var helt lyrisk när jag gick därifrån. Åh, vad jag ville vara med. Men nästa år Emelie, då jävlar!
Efter battlebox skulle jag vilja skriva precis vad som hände, men det kan jag inte för jag föredrar att fortsätta vara vid liv.
Ni ser ju, det här suger så hårt! Det var iallafall ett litet äventyr baserat på ännu en av min och Michelle's fina idéer.

puss.

we're falling down

2009-09-12 @ 12:32:41
Jag upptäckte nyss en väldigt underhållande sak.
PILLIPILLI HAR BLIVIT VÄN MED MIG PÅ FB. Antar att dom flesta av er inte fattar det roliga med det, men hon var vårat "snacka-skit-om-offer" när vi var i Frankrike.

Ser ni inte hur otroligt störande hon ser ut?

Nu ska jag till Rebecka för att muntra upp henne lite.
puss.

something is here tonight

2009-09-11 @ 17:51:11

Hej kära vänner.
Jag kände att det var dags för en riktigt uppdatering här.
Idag slutade vi 12.15, helt underbart att sluta så tidigt varje fredag! Vi käkade lunch på Balder och när alla förutom jag, Alexandra och Johanna hade gått satt vi kvar och pratade. Om allt och inget, om livet och döden, om himmel och jord. Vi pratade om en hel del saker jag inte hade någon aning ens existerade. Vi glömde helt bort tiden, och utan att vi märkte det hade klockan hunnit bli halv tre och jag skulle ha träffat Sanni för länge sen! Då gick jag iallafall på stan med Sanni och köpte present till Frida, som vi ska fira ikväll!
Sedan var jag tvungen att cykla till ersboda och lämna tillbaka ett usbminne innan jag åkte hem. På vägen hem hamnade jag i världens terräng!
Så här såg det ut

Ser det inte ganska lockande ut att cykla här?
puss.

I think you're really mean

2009-09-10 @ 16:35:39
Jag är så otroligt bra på att uppdatera känner jag.
Men jag har inget intressant att skriva så då kan jag lika gärna låta bli. Ja, här tog mina ord typ slut.
Var det värt, Ronja?

puss.

Jag vill ha skinka(RONJA, det är ditt fel!!!)

2009-09-07 @ 21:11:28
Jag tänkte bara informera er om att jag har pluggat hela jävla kvällen och vill inget hellre än att bränna upp alla skolböcker och slippa allt som har med plugg att göra.

puss.

isn't it obvious that i love you?

2009-09-06 @ 17:37:10
Igårkväll blev en kväll med bad, bastu, levande ljus, prat, skratt, sång, gitarr, bullar, båtåkning och såna saker.Det är okej att vara skabb när man är i skogen, så ni vet.

puss.

it's not enough to make it all okay

2009-09-05 @ 10:53:21
Godmorgon kära vänner.
Nu håller jag på att packa det sista (GITARREN!!!!) till stugan. Ronja och Sanni kommer snart hit och då drar vi! Skogen here we come. Ni får ha det så bra, jag återkommer imorgon eftermiddag.puss.

cause i'm on the outside

2009-09-05 @ 01:20:58
Vad hände med denna kväll?
Först jobb på Athena - lite folk, lite drag, men vipgruppen gör det okej!
Sen stängde vi tidigare än tänkt och då drog jag runt med Haddis. Vi träffade en jävla massa randomfolk och hamnade på lite olika ställen. Varför känns det som att allt spårade på ersboda ikväll?


Haddis aka Hadidas och Ronja aka Babyface.

puss.

you got me stuck between my fantasy and what is real

2009-09-04 @ 17:52:45
Första skoldagen på UIG avklarad, utan större problem.
Efter skolan sprang jag runt med Jimmy och Alexandra och gjorde reklam för Battlebox och när alla lappar var slut gick jag till Café Station med Daniel. Där satt vi och pratade om allt möjligt, t.ex hur det hade varit om vi hade blivit tillsammans den där gången i sjuan. Hade vi varit lika bra kompisar nu, eller hade vi kanske t.o.m fortfarande varit tillsammans? Isåfall hade det varit 3 år, haha sjuk tanke ändå. Han är hur som helst världens bästa pojke!


puss.

Jag ska bli en byråkrat

2009-09-03 @ 16:38:20
Säg hej till en inte.längre-midgårdselev.
Ja, nu är det klart. Imorgon börjar jag på UIG.  Alltså, inget mer Arena natur för min del. Jag kommer sakna klassen och midgård, men det kändes bäst såhär.
En annan bra sak är att jag har vunnit biljetter till battlebox, så sjukt najs! För övrigt så sitter jag och lyssnar på Electric Banana Bans just nu!

Nej, nu ska jag byta om och leta efter mina dansskor. Hiphop/Newstyle med Mange ikväll!puss.because when i arrive i bring the fire

2009-09-02 @ 19:19:04

lisa om liv och livsformer: hejsan, jag har funderat på att välja arena natur(nästa höst) men sen såg jag detta, varför tycker du att man inte ska välja det, vad är nackdelarna?

Ja, för det första så är det ju ur min synvinkel jag skriver och jag kan nog vara lite för negativ ibland.
Men grejen är det att jag gillar egentligen inte natur, och att då gå en naturlinje var ju inte det absolut smartaste. Att ha biologi 5 gånger i veckan och kemi 4 gånger i veckan när man hatar dom ämnena kan bli lite för drygt. Och så har jag ju inget syfte med att gå just natur, så jag känner inte att jag har något motivation till att orka med allt plugg.
Flera i min klass har en mening med att gå natur, dom vill bli läkare, forskare osv. Plus att dom gillar natur.
Så om du gillar natur och samtidigt vill blanda din utbildning med estetiska saker så är Arena Natur helt rätt för dig. Men du måste vara förberädd på att det kommer vara mycket plugg!
Var det bra svar nog? Annars får du höra av dig, och fråga det du vill ha svar på.


Nu, över till lite roligare saker.

Idag hade jag dans för första gången sen i våras och det har verkligen varit efterlängtat! Och att få träffa Otto igen var ju inte helt fel, jag har ju inte träffat honom sen han blev sparkad. Dansen var riktigt kul men grymt ansträngande. Var lite smått död när jag gick ut från danssalen, men när man är så glad gör det inte så mycket. Och att cykla till Mariehem efteråt tog verkligen slut på den lilla kraften man hade kvar. Alla jävla backar kan ta sig någonstans, hårt!


Dawid och Otto i tidningshållare(?)hahaha, vadfan..

puss.

liv och livsformer

2009-09-02 @ 12:29:46

HEJ!
Jag sitter på en biologilektion just nu, våran tredje för den här veckan skulle jag tro. Bara två kvar!
Insåg nu att jag glömde berätta om hur UIG var. Det var iallafall bra, skön klass och så. Men jag kan fortfarande inte bestämma mig för hur jag ska göra. Och bara för att göra det krångligare för mig sjäv har jag insett att jag skulle vilja gå musik på JB också. Det finns dock vissa saker som stoppar mig från det, och syon är inte här så jag kan inte prata med henne heller.

För er som inte ska välja till gymnasiet i år och senare, välj inte fel! Det blir en jävla massa komplikationer ska ni veta. Och välj inte Arena Natur!

Idag, direkt efter skolan, har jag dans för första gången sen innan sommaren. Det känns så sjukt bra!


puss.

did you make it to the milky way?

2009-09-01 @ 07:34:45
Att vakna upp på morgonen, använda datorn direkt och fortfarande ligga i sängen kan ju vara bland det underbaraste som finns.
Idag ska jag byta skola för en dag, eller jag ska testa vara på UIG och se var jag tycker om det. Eftersom att jag inte trivs med att gå natur så ska jag kolla lite andra alternativ och se om jag trivs bättre.
Jimmy och Haddis har pratat otroligt bra om UIG så nu har jag höga förväntningar, jag får komma med en recension senare idag.
Nu ska jag äta frukost.

puss.
RSS 2.0