you're in and you're out

2008-11-30 @ 19:41:40

Kvällen igår bestog av en massa folk (Sanni,Anna, Andreas, Tobias, Jonas, John, Victor, Elias, FIlip, Rebecka, Aras, Ashraf, Hassan, Chakdar, Mohammed, Johnny, Ari, Marcus, Rebin, Daniel och fler som jag inte kommer ihåg)
Det slutade med att jag, Sanni, Anna, Elias, Victor och Filip somnade i min soffa, och Jonas gick hem någon gång vid 5 (?)
Mamma och Birger skulle upp kl;6 imorse för dom skulle vara och fiska, och så hör dom något från vardagsrummet. Mamma skrattade åt oss och sa åt oss att gå upp och lägga oss.

Vid tre drog jag till stan med Ronja och gick omkring ett tag, sen följde vi med Joel och Adam på deras breakdance.Mamma ringde nyss och sa att John och Filip var där, så nu måste jag skynda mig.

FORTSÄTT FRÅGA, jag stoppar troligtvis ikväll.

puss.

garbage pail kid

2008-11-29 @ 17:21:16
vill ni veta något riktigt, riktigt tragiskt?
Jag sitter och lyssnar på den här killen, han var i Umeå igårkväll, NÄR JAG VAR TVUNGEN ATT JOBBA!!!! Tror ni jag blev lite sur när jag fick veta det kanske? Han var i Umeå, OCH JAG MISSADE DET. bnlasrjhas. inte den lyckligaste stunden i mitt liv precis.

Var och tittade på rockskolans avslutning idag. Egentligen var jag bara där för att Joel skulle spela, men det fanns några andra ansikten jag kände igen. Efteråt gick jag omkring på stan med Sanni, Frida och Jonte.Glöm inte bort att ställa frågor nu!

puss.

i see your dirty face

2008-11-29 @ 11:17:24
Discot var fail, men det visste vi redan att det skulle bli. Äh, vi hade roligt iaf.
Jag började kvällen med att tappa en bänk på min tå så att jag började blöda. Det gjorde ont kan jag lova.'
Vid ett när jag hade följt Anna till bussen tänkte jag att det bara var att gå hem och lägga sig sen. Men där hade jag fel. I busskuren träffade jag Janni som inte kunde ta sig hem på något sätt, och hon hade suttit där i två timmar. Sen ringde Victor och sa att han var utelåst och att han skulle till Eric och hämta extranyckeln, och eftersom jag redan var vid Eric sa jag att jag kunde hämnta nyckeln och sen gå och möta Victor. Janni skulle till något lan på östra ersboda som hon inte visste vart det var, så hon följde med mig och mötte Victor och sen visade han henne vägen till lanet. Då ringde mamma och sa att hon trodde att jag sov och frågade vart jag var, så då vare bara att skynda sig hem.

Juste, Ronja tyckte att jag skulle dra igång en fråge stund så nu gör jag väl det.
FRÅGESTUND GOTT FOLK! ställ frågor nu.

puss.

SuperMegaUltraTransformersDigimon...Thats me!

2008-11-28 @ 22:42:57
Nämen Tjenare Joel här. Det är jag som varit i Mys tidigare inlägg.
Jag ska skriva om evolutions teorin....Nu kanske ni tycker att detta är ett ointressant ämne men då kan du ta dig i röven.
Är det inte lite konstigt om vi uppkom från apor när hälften av oss inte gillar bananer. Jag gillar inte bananer konsistensen är as äcklig jag gillar inte när man stoppar in stora långa grejer i munnen och ''njuter''. Men tillbaks till ämnet xD.
Se säger att vi uppkom från apor men vad hände med dinosaurierna? Det finns ju arter kvar på jorden men vad hände med dem större dinosaurierna som man har hittat ben på?

Tänk på den du.
 

ANALSEX!!!!!

let it rock

2008-11-28 @ 17:08:56
goddagens gott folk.
DISCO IKVÄLL PÅ ATHENA ERSÄNGSSKOLA, kom dit. Jag jobbar.


Världens finaste skola, ersängskolan.

Jonas och John hälsar my kändis.

adjö!

make you come alive

2008-11-28 @ 08:22:48
Godmorgon bloggvärlden.
Jag ska alltid göra allt i sista sekund.. och så blev det även med musiken till våran extremt fina låt. Jag kom på igår när jag skulle sova att det inte var klart, så jag satt i min säng med en gitarr, massa papper och en penna. Måste ha sett ganska fult ut.

såhär fin är jag när jag ska sova.........

Igår var jag snäll och hjälpt mamma att baka och bära ut en jävla massa sopor, plus att jag städade mitt rum. Är jag inte ganska duktig? Och så satte jag i ny färg i håret, så nu är jag lika mörk som jag var från början.
Jag ska försöka hinna till pappa efter skolan idag och fixa videon från min älskade skola, den är riktigt fin kan jag lova! Detta får ni inte missa.

PUSS.

i know you like it

2008-11-27 @ 14:52:28

Jag borde inte blogga, jag borde städa. Ska åka till dansen om 40 minuter och innan dess ska jag ha hunnit städa byta om och äta något, och jag är inte den snabbaste på sånt.
Amordag hela dagen idag. (Amors pil=kamratstödjare) Vi fick leka lekar osv. Vi skulle även komma på en slogan som passade in på Amor, våran blev
Amors pil -
Diskret men med stil.

Slutade 11:30, men då var jag tvungen att gå till skolan (NECHO RAMLADE I ETT DIKE!!!!!!!!!!!!) för att repa inför julkul. Vi failade sönder och nu ska vi typ byta låt. Och julkul är om en vecka, är vi lyckade kanske?
 Sen stannade jag kvar med Jonas, John, Elias, Victor och Tony... jag som skulle hem och städa på en gång.  SMIDIGT MY...JÄÄÄVLIGT SMIDIGT.

Nej, nu måste jag städa.


lyssna och njut.

PUSS.

don't be so fucking proud

2008-11-26 @ 22:03:17

The old me is back!
Allt började snurra, jag trodde att jag skulle svimma, jag började skaka. Oj, så bra det gick att dansa idag... Första lektionen gick bra, men andra... då ah...
Men jag lever och jag mår bra.
Efter dansen gick jag, Frida och Ronja till eurasia för att fira att det var 2 år sen vi var med varandra för första gången.
Det var riktigt mysigt, fast jag tror att alla runt omkring oss störde sig på att vi skrattade och pratade om störda saker hela tiden.
Sen började jag få allergikänningar så jag var tvungen att gå ut, jag gick en promenad runt stan, helt själv. Kändes ganska mobbat men.

Jag vet att jag påpekar det hela tiden, men JAG ÄLSKAR MIN KLASS. 9c is the best! Jag kommer sakna sönder er när vi skiljs åt till sommarlovet. Vi har typ världens bästa sammanhållning, helt seriöst! Och stämningen är så skönt störd.Evelina slickar.

PUSS.

records playing

2008-11-26 @ 15:59:41
goddagens.
Måste bara snabbt berätta om min roliga promenad hem igår med Joel, Haddis och Joe.
Joel berättade om sina livs filosofer.
Den ena var att om ödlorna som är kvarlevor från dinosaurier (han tror också att dinosaurierna drogs ner i ett svart hål) och människorna som är en nyare generation från aporna. Och om dom skulle ha sex, skulle det bli en dinusaurieapa då?
Och så hade han tänkt att världen kanske bara är ett stort the sims spel och att det är gud som spelar.
Sen hade han en hel del andra också, men dom orkar jag inte skriva nu så dom kommer väl någon annan gång när jag inte har något att blogga om.

Nu ska jag iväg och dansa, PUSS!


NI MÅSTE KOLLA DEN HÄR! jag lovar.. dom är fullt seriösa. Mini_ronja och eve_peve.

du tror att du vet

2008-11-25 @ 19:58:20
Jag, My Elin Jonsson, älskar 9c!
Ni som går på ersäng, vänta bara tills julkul så ska ni få se något vackert.

jag hade lovat en film igår, som inte kom...och den går tyvärr inte att lägga upp idag ehller, efter som något fuckar sig. men jag ska försöka fixa det till imorgon,SÅ HÅLL UT! den som väntar på något gått väntar aldrig för längre.. kom ihåg det.

Nu ska jag iväg till Victor och fixa affischer eftersom Joel failade HÅRT!

Det här var vad jag hjälpte till med igår..

före
under tidenefter


PUSS!

let me see that ass

2008-11-24 @ 22:23:39
Jag vet att jag lovade er en fin video ikväll.
Men jag satt och sydde en kjol, sen ringde Jonas och sa att dom behövde hjälp så jag åkte iväg till dom. Och vad jag hjälpte dom med avslöjar jag inte förän imorgon. Men videon kommer imorgon, bilder kommer imorgon, och så får ni såklart veta vad jonas och dom behövde hjälp med. hehehhe, jag är evil.
Nej men, håll utkik imorgon! Det är något ni inte vill missa.


en grymt snygg bild på Sanni och mig när vi var typ.. tre (?)

PUSS.

she moves just like a cyclone

2008-11-24 @ 18:40:35
Jag har för mycket fritid känner jag, kan det möjligtvid bero på att jag är så van att jag måste plugga att jag inte brukar ha tid att göra något annat. Men nu har jag det, och jag har bestämt mig för att jag ska sy. haha, ska my sy? det är något som inte stämmer..
Jag har helt ärligt inget att göra. Visst, det är skönt men det börjar bli lite tråkigt. Så nu ska jag som sagt gå ner och sy. Jag vet inte vad, men något blir det.

Håll utkik efter uppdatering ikväll, det kommer en riktigt fin (och normal) video på några av  min älskade klasskamrater. Det visar hur otroligt effektiva vi är när vi ska repa... pussycat dolls nr 2! hahahah..


puss på 9c.

i feel so much better, now that you're forever

2008-11-24 @ 11:38:56
Jag har inte riktigt fattat att det är vinter än, så smart som jag är tog jag cykeln till skolan. Jag höll på att ramla kanske 4 gånger, det går verkligen inte att cykla. Fram med skoteroverall allesammans! kanske inte.. men.
Jag borde inte blogga nu, jag borde sitta och skriv engelskan eftersom den ska in idag. Men ja, jag är ju inte den bästa på att göra det jag ska.


sådär somrigt ser det ut utan för mig just nu.

puss!

she looks so sad

2008-11-23 @ 21:57:41
Jag och Ronja är bäst på att pluga... det slutade med att vi låg på golvet och knackade koder. Vi är inte fuktionella och inte fullt normala. Men det har vi inte påstått heller.

-Killnamn med u i är typ fina.. Pontus, Linus..
-Ja, Lukas... Lufsen.. Ulrik...
-HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!


Min seriösa vän Ronja.

I'm in the business of misery

2008-11-23 @ 18:39:10

Ser det dåligt mysigt ut kanske?
Hon måste vara en av de bästa sångerskor jag någonsin hört.

plugg ikväll, igen. Söndag är våran pluggdag, jag gillar inte såna dagar.

puss.

here I am

2008-11-23 @ 15:46:04
Nu blir det en sån här ful början på ett inlägg igen, men så går det när man inte vet hur man ska börja.
Tack för kvällen Anna, Ronja, Sanni, Judith, Sofia, Johanna, Rasmus, Sofia, Andreas, Revvan, Tobias, Victor, Jonas, Dennis, Rebecka och Jessica.
Vi gjorde typ ingenting, eller mest satt vi väl och pratade och försökte se på film (vilket inte gick så bra eftersom vi pratade hela tiden).Folk kom och gick, har inte speciellt bra koll på vem som var där vilken tid.
Och tack Anna's place!
Vi ägde tegarna, stort. Dom är fail, inte vi. Vi är bäst.
Vi tittade lite på videoinlägg imorse. Alla som gör såna verkar så sjukt jobbiga! Dom är säkert asnajs, iaf en del av dom, men alla som gör videoinlägg låter så grymt störande.

jag tror att jag är mer kär i kärleken än i dig

2008-11-22 @ 18:39:12
Vi har suttit och pratat om hur jag var när jag var liten. Jag blev tydligen kallad krutpaketet pga att jag kunde gå från glad till helt sjukt arg på två sekunder. Jag brukade vara så arg att jag inte ens kunde skrika, det gick knappt att ta i mig så då brukade dom ställa ut mig i snön tills jag hade lugnat ner mig. Judith's föräldrar brukade göra likadant med Judith.
Jag var riktigt duktig på att rymma också. Första gången min mormor skulle vara barnvakt åt mig var jag kanske 8 månader gammal. Då hade jag satt mig i grannarnas vinbärsbuske medans mormor sprang omkring som en tok och letade efter mig. Där satt jag, en bebis i en vinbärsbuske, och sa inte ett ord utan satt bara och klappade händerna åt mormor som letade efter mig.
Jag var en snäll liten flicka.... eller?

Ikväll blir det Anna's källare med Ronja, Sanni, Anna, Judith, tegspojkarna och kanske Frida och Johanna. Det blir nog riktigt trevligt, men jag kommer nog få kämpa för att inte somna.


Fjorton suger är inte en bra film, men den här scenen är så söt.
Plus att min danslärare är med i den, dock inte i den här scenen.

ha en trevlig kväll folket!

love is a lie

2008-11-22 @ 13:01:53
Godmorgon.
Kvällen igår var väldigt trevlig, Sanni, Jonas Jo& John. Även Victor, Haddis och Joel ett tag, plus lite randoms.
Det blev en ganska lugn kväll, vi satt mest och pratade i soffan.
Vid halv tre hade alla gått hem, och typ tre höll jag och John på att somna. Så vi gick och la oss, men somnade inte förän 2 ½ timme senare. Sammanlagt låg vi i sängen 8 ½ timme, men vi sov bara 3 ½ timme av tiden. Annars låg vi och pratade om allt mellan himmel och helvete.Nu blir det stan med Ronja, Rebecka och Felix, pusshej!

Jonas är den allra bästa!! He never stop's

2008-11-21 @ 15:47:28Even if Ille were gay, he would love Katy Perry anyway.This is jonas with the flow and i'm checking out my's blogg!  Den håller standarnden med flowet!!  
hej hallå de är mäniskan världen inte klarar sig utan, jag är bäst och älskad av alla/johnnyboySapp! ViZoR Häer, egentligen är jag för kool för att blogga eller ens röra detta tangentbord!
jag är för kool helt enklet,gg.

vad händeeeeeee

2008-11-20 @ 22:39:39

Daniel tror tydligen också att jag gillar Jimmy. Är det någon mer som har sina misstankar? haha, vad är det här.. Nu ska vi reda ut detta en gång för alla. Jag gillar inte Jimmy, har aldrig gjorde det och kommer troligtvis aldrig göra det. Förstått?

Det gick inte bra att plugga, jag kan typ lika mycket som innan jag pluggade. Äh, jag kör på imorgon ändå. Det skulle tydligen vara mycket med egna åsikter så jag får satsa på det istället.
Nu ska jag dricka te, se på Gossip girl och sen sova.


puss!

stop, you're making me blush

2008-11-20 @ 20:49:08
Kära Ronja, nu bloggar jag. är du glad nu ?

Min kära klasskamrat Jimmy Morssy tror att hamstring heter hamsterstring. Har ni hört finare ord? haha, jag kom just på att Ronja (inte min kompis Ronja, en annan Ronja) var helt säker på att jag gillade Jimmy. Hon trodde att jag ljög när jag sa att jag inte gjorde det. Frågan är ju vart hon har fått det ifrån.

Dans idag, jag var med, WOHO!. okej jag var bara med när han satte placeringarna och så var jag med och markerade stegen en gång.. men ändå.

Ikväll blir det plugg till tusen, om jag ska lyckas bra på prover imorgon. MVG skare va. wish me luck?


Sämst ljud, sämst kvalla. Men här är iaf koreografin som vi håller på med på hiphopen.

puss.

never ending story

2008-11-19 @ 21:51:32
Daniel, du gjorde min kväll. Jag vet inte vart det där kom ifrån, men det värmde verkligen.Jag har inget mer att tillägga.
Nu ska jag sova, puss!

i don't think you know

2008-11-19 @ 16:00:28
död åt trampet! död åt trampet! död åt trampet! död åt trampet! död åt trampet! död åt trampet!  
min rygg är paj och jag får inte dansa...... fail my.

Jimmy - Det är något annorlunda med ditt fejs...
Jag - Jag är osminkad..?
Jimmy - Jaha, jag har gått och funderat på det hela dagen.

Jimmy har värda funderingar.

"Och när jag väl kommer så vill jag förklara..."

Nej, vi misstolkar inte alls det våran syslöjdslärare säger.

Jag lovade ju en video igår, så här är den! ta en titt på min älskade klass.


Nu ska jag iväg och titta på mina danser, puss!

just drop it

2008-11-18 @ 21:59:47

Bästa uppdateringen idag. woho..
nejmen, jag slutade typ fyra. gick hem, duschade, skyndade mig till pappa, skyndade mig till ug, dubbla vip-möten, hem, plugga, och nu sitter jag här. Jag orkar inte med allt jävla plugg, jag hinner inte ens leva. Det är typ skola, plugg, dans som gäller. Hinner inte träffa mina vänner, förutom på skolan och dansen då men.. aja, jag får stå ut, det är trots allt inte så överdrivet länge kvar till jullovet.
Sanni har snott en snygg ålidhemares cykel, bara så att ni vet tänkte jag.

Nu är jag trött as hell, igen.. jag höll på att somna på NO-lektionen, sittades rakt på en stol.. ändå sover jag mycket. Jag sover fett dåligt, men ändå.. jag borde inte vara så trött.
haha, gissa vad jag ska göra nu?.... sovaaaaaaaaaaaaa.

Jag måste bara slänga in en liten låt, eftersom jag inte har några bilder.. här har ni den.
JUSTEEEEE, imorgon måste ni kolla efter uppdatering, jag har en riktigt fin video att visa er.

nu blire nått avsnitt av GG, om jag orkar hålla mig vaken. Men sen blir det sova.

PUSS.

failfailfailfail

2008-11-17 @ 21:15:00
HEJ JAG ÄR FAIL.
Skulle ta bussen till Midgård, gick till busshålplatsen i tid, typ 1 minut innan bussen skulle komma kom jag på att jag hade glömt pengarna hemma. Så det var bara att gå hem igen, och missa bussen. När jag kom hem inser jag att jag har pengarna i fickan.... failfailfailfail!!!!!! jag kände mig riktigt misslyckad kan jag lova.
Koma som föreställningnen heter var asbra! Duktiga dansare och duktiga musiker, den var verkligen värd att se.

När jag kom hem skulle jag plugga, tror ni inte att jag somnade? haha, fail ännu en gång. Jag måste sova bättre på helgerna, det här går inte. Igår gick jag och la mig vid nio, och jag ska snart gå och lägga mig... tragiskt My.


jag tar alltid seriösa egobilder.

PUSS.

on the radio

2008-11-17 @ 15:16:41
Hade besöksdag på gymnasiet idag. Först besökte jag friskvård på östra och sen dans på midgård.
Friskvård besökte jag helt utan anledning, jag har inte en tanke på att gå där! Nej midgård blire, frågan är ju bara vilket program. Dans, musik eller arena?
Jag träfafde Connie på midgård! Riktigt trevligt, fast hon tycker att jag ska gå på JB. Men noway.

Nu ska jag ringa Anna, vi ska åka till midgård och se en föreställning som dans- och musikprogrammet har jobbat på i ungefär ett år.

NI MÅSTE SE HELA! alltså, jag dör!!!!!!!

puss.

i wan't it to much

2008-11-16 @ 20:54:31
Sanni vill inte skicka bilder till mig från igår, så jag skyll på henne!

 här har ni en iaf!

Jag sitter och klickar runt på allt möjligt på youtube, just nu äre Johan Palm som gäller. Det är sjukt många som hatar honom, men han sjunger galet skönt! Jag vet inte vad det är med honom, men något är det. haha, jag är tönt.. hade det inte varit för Johan hade jag aldrig orkat se på idol.
T.o.m. Ronja tycker att det här framträdandet är bra, och hon tycker inte om Johan.. så då måste det vara ganska bra, right?

Jag har hittat mina gamla jazzskor och kommit fram till att jag ska ta med mig dom på torsdag då jag har streetjazz eftersom mina reebok-sneakers inte går att dansa våran dans i. Förhoppningsvis tappar jag inte balansen lika lätt då, men vi får se.

Nu ska jag allvarligt gå och sova, jag är så galet trött...
puss.

you and me, together.

2008-11-16 @ 16:34:56
jag är trött till tusen!
blev verkligen inte mycket sömn inatt. Men det blev en hel del annat.
Sanni och Anna, vi är coola! och smått störda, men det kan man bortse ifrån. Den här natten borde vi göra om, eller vad säger ni?
Ledarskola på tegskyrkan idag, vi är så snälla med dom nya konfirmanderna. Jag taggar norrbyskär till tusen! Stackars konfirmander säger jag bara...

ÄR JAG FAIL KANSKE? jag brände mig nysspå en potatisplåt. Smidigt My, jäävligt smidigt.


Människan är 7 år och sjunger så här bra...Släng er i väggen b-stjärnor, det här är talang!

Askalas och Asknas

2008-11-16 @ 05:16:54
Kvällen började med film hos Anna, men slutade på en massa andra ställen. Folk var lite för waisted, men dom var väldigt roliga. Nu är jag trött och vill sova, ska upp om 4,5 timmar. WOHO, kyrkan hela dagen. Det kommer inte gå bra.
Tre veckor i rad nu, My. Jag måste skärpa mig! hhiihhihihi,
bilder kommer kanske imorgon.
PUSS.

i was screaming

2008-11-15 @ 17:57:10

Jag har kommit fram till att jag spenderade mer tid på Dennis utseénde än mitt eget idag. Plattade hans hår i över en timme, tror ni att det blev drygt kanske? Menmen, vad gör man inte för att han ska kunna ha på sig en alienmask på deras spelning ikväll.
Idag har jag suttit på ett café med Ronja, Sanni och Anna i två timmar, det var riktigt mys! Det snöar ute också, jag tycker att det blir värsta mysig stämning ute när det snöar.
Nu sitter jag och lyssnar på Regina Spektor, hennes låtar är wonderful. En av dom hittar ni här.


Hon är snygg.

jag har en rubrik.

2008-11-15 @ 13:55:59
Goddag folket.
Igår blev det massa folk ( Ronja, Sanni, Anna, Sofia, Sanna, Rebecka, Victor, Dennis, Matte & Jonas), idol och gossip girl. Någon som vet vem som åkte ur idol , jag hann inte se..
Dennis kittlar mig  och håller fast mig bara för att jag inte ska hinna blogga innan jag ska på stan.


Någon som kan gissa vad det här är för något?
Lyckas du så får du en klubba.

PUSS.

emo

2008-11-14 @ 18:49:24
"Det blir nog bra"Ronja gav mig min fina rubrik, och hon sitter just nu ihopkurad på golvet i mörkret. HEHE.
Vi har varit duktiga och pluggat lite idag, men som vanligt gick det väl inte så överdrivet bra, men vi försökte iaf.
Sen har vi legat och tittat på gossipgirl och dansat i mitt rum.
Nu är Anna på väg hit och vi ska ha chillagroda-kväll.

Vid matbordet satt vi och diskuterade småbarn och mamma berättade om saker hennes små 6;årningar (hon är 6;årslärare) har sagt och gjort.

En av barnen hon har haft hade ritat ett hjärta och sen gått fram till mamma och sagt "här får du mitt hjärta, fröken".

En annan hade sagt "Vad förtjusande vacker du är idag, fröken" ( HUR MÅNGA 6:ÅRINGAR KAN ENS ORDET FÖRTJUSANDE?)
Samma barn brukade se om man var ledsen eller så och då brukade han gå fram och lägga armen och säga "Det blir nog bra"

Är småbarn söta eller?


HAHAHAHAHAHAHA, Jag och Ronja i sjuan.
Håll med, vi var fett snygga!

puss.

rubrik är en finurlig sak.

2008-11-14 @ 00:02:42
Jag känner mig kreativ när det gäller rubrik idag.
Dansen idag var najs, men styrkan är inte lika najs eftersom jag fortfarande har en jävla massa träningsvärk i armarna.
Fcik stressa sate från dansen, hem och duscha och sen till skolan för att ha kvällslektioner. Redovisningen gick sådär, hade typ 5 minuter på oss så jag pratade galet fort för att hinna, vilken vi ändå inte gjorde så vi ska få göra om det nästa lektion.
På svenskan hade vi dramaövningar och jag kan lova att det var roligt. "Vad fin du är i foten" var ett av alla fina citat. Jag tror att jag och Rawaa var ganska snygga när vi spelade överkåta också.
Engelskalektionen var inte heller riktigt normal. Jag & Ronja satt och pratade om en massa udda saker, medans Elias & Sebastian satt och lyssnade på oss.
Sen drog vi ( Jag, Ronja, Jonas, Elias, Victor & John) hem till mig och satt i mörkret och pratade. Jag måste bara nämna att John är en otroligt snäll människa.
Och att Frida är mest fail ever! Hon lyckades haka fast sitt eget bhband i sena tänder och tandkött, är det någon annan som har lyckats med det kanske? Så det blev akuten för hennes del.

Hur många av er har lyckats med detta?

Nu ska jag göra något, jag vet inte vad men.
puss iaf!

there's still a little bit

2008-11-13 @ 14:53:08
Jag borde inte sitta här, jag borde sitta och läsa igenom min och Ronjas fördjupning eftersom vi ska redovisa den ikväll. Heja oss! Nejmen det här kommer gå bra... eh, Ronja har inte ens hela texten eftersom vi skrev det sista på skolan. LYCKAT! Vi får hoppas att det går bra ändå, och det är bäst för er att ni håller tummarna.

Juste, jag glömde berätta att jag belv indragen i vattenkrig igår på skolan. Vem tror ni var torrast när vi skulle hem?.. inte var det jag iaf, Jimmy och Elias ni ska få igen! Var så säkra på det. Lite positivt var iaf att jag hade Jimmy's tröja på mig, så han fick tillbaka en inte så torr tröja. RÄTT ÅT DIG!

Nej, nu ska jag ner och plugga lite till och sen äre dubbla danspass som gäller.

Jag borde inte lyssna på den här hela tiden, men den är bra ... Alla har vi en liten förkärlek till henne, erkänn?

puss!

jhalhnws

2008-11-12 @ 21:10:27

DÖD ÅT STÄDNING.
Jag har ca 0% energi kvar och jag vill sova. Men nejnej, jag måste städa mitt rum och plugga. 2 redovisningar imorgon, och hur många tror ni jag har förberett mig inför?... SVAR: 0! haha, jag måste skärpa mig.

Finns det någon snäll skäl där ute som kan komma hit med några flak redbull till mig, i need energy!


Give it to me!

ha en trevlig, och förhoppningsvis ickestädig- & ickepluggkväll.
puss!

woho!

2008-11-12 @ 08:33:50
Håltimme i två timmar, känns det bra kanske?
Nog för att jag och Ronja sitter och jobbar med skoljobb men ändå, det är lika bra att få det gjort.

puss!

i wan't to be you

2008-11-11 @ 21:53:24
God kväll.
Jag har träningsvärk i armarna. Varför? jo, det är så att My har kört body pump idag, jag kan lova er att det var jobbit. Egentligen trodde jag att det skulle vara tusen gånger jobbigare, att jag typ skulla simma i svett och inte orka gå efteråt, men det var innan jag ens visste vad det var. Erkänn,  Body Pump låter fett jobbigt!
Hade 2 håltimmar idag förresten, riktigt chill!

Ikväll har jag varit på stan med Frida. Och allt är löst nu, vi får försöka på nytt helt enkelt. Vi klarar det, right?
"Jag har sagt att den bästa tiden var i 6;an, men nu vi har varit ifrån varandra har jag insett att den bästa tiden är med dig"
Jag kan inte säga något annat än att det där kändes riktigt bra att höra.


Världens snyggaste John med världens jävla bratface.

like it or not

2008-11-11 @ 07:41:10
God morgon folket.
Kvällen spenderades med Jonas, John och Mattias. Försökte lära Jonas och Matte att dansa locking, hur det gick tar vi en annan gång.
Nu ska jag skicka iväg mitt och Ronjas arbete till skolan. Jag måste nästan lägga ut en bit av våran text här. jag lovar, vi är fett duktiga!
Har typ världens längsta dag idag, det känns surt. Men tjejerna räddar mig, som vanligt.
juste, om du och du läser det här så vill jag önska er lycka till!


RedBull BC One.

puss!

For all the broken hearts out there

2008-11-10 @ 13:55:10

Nu ska jag egentligen sluta, men jag slutade för typ 40 minuter sen. Jag gillar måndagar, dom är askorta!
Jag och Ronja är nästan klara med vårat SO;arbete nu också. Det här känns som en ganska bra dag.

Juste, jag måste bara berätta att jag träffade Anoff idag, för första gången på ett halvår. Det har faktiskt känts lite tomt utan honom, han är en del av ersäng, en del av ersboda och helt klart en del av alla discon. Men nu får vi klara oss utan honom.
Idag ser ut att bli en ganska lugn dag, jag har ingenting planerat. Det är wonderful!Bara massa randombilder.

give me money!

2008-11-09 @ 17:35:42

juste, ge mig pengar! massa, massa pengar. i need it.
Jag funderar på att bli tillsammans med en rik jävel och sedan tigga åt mig massa pengar. Kanske inte, men det skulle behövas! Jag hatar att inte ha pengar, eller.. att ha pengar som man inte kan slösa, eftersom jag måste spara till julklappar och en massa annat skit.GEMIG?
jag hatar att typ alla har såna, men jag vill ändå ha.... dom är äckligt snygga.

Nu ska jag gå och köpa en blomma åt pappa, det är ju faktiskt farsdag idag, vad det nu ska vara bra för.
puss!

run the show

2008-11-09 @ 12:15:38
Godmorgon.
Gårkvällen var riktigt trevlig. Först stressade jag som jagvetintevad till bussen och åkte ner till stan med Jonas och Victor. Vi gick omkring lite innan vi gick ner till hamnis. We own the night var riktigt grymt! För er som inte vet är det ett dansarrangemang med open floor, pre selection och till slut battle. Jag är fortfarande sur över att Jimmy inte gick till finalen, han var bättre än Alex!! Men Jimmy, du är fortfarande min idol!
Resten av kvällen spenderades på teg med Ronja, Sanni, Anna, Michelle, Rebecka, Felix, Emil, Emil, Daniel och Jesper.
Pussycatdolls och gangstawalk brudar! haha, folk måste ha trott att vi är stördare än vad vi är..

Idag ska jag till vindeln och hälsa på farmor, det känns inte bra eftersom jag MÅSTE pugga. Inlämningen är på tisdag och Ronja är borta imorgon efter skolan och hela kvällen.. det här kommer inte gå bra.


Så här såg det ut i Felix källare igår.

Gratis sms btw, så smsa allt ni bara kan!
puss.

Lets get physical

2008-11-08 @ 17:00:25
Jag är grymt trött, trots att jag sov kanske 4½ timme inatt. hehehe...
Vi lyckades klämma ner 5 pers i min säng, det var inte det bekvämaste.. men det gick iaf.Natten var som sagt sjuk, och då menar jag sjuk. Ronja, jag vet att vi sa att vi inte skulle ha kul utan dig, men det gick inte att låta bli. Vi skrattade mest hela natten. -Varför tegel av alla träslag? HAHA, Linus.... hur går det med allmänbildningen?
Juste, jag kanske ska börja med att berätta vart kvällen började.. Den började med folk hemma hos André i en mysig, gottluktande lägenhet, det luktar verkligen sjukt gott hemma hos honom! Kvällen gick, och folk försvann, men Jag, Sanni, André, Victor och Linus hamnade hemma hos mig. Jag fick inte cykla hem för John, men jag tror att jag förstår honom. 
Aras och Necho kom och hälsade på ett tag också.

Kan tyvärr inte skriva allt som hände, och alla fina citat, eftersom jag varken orkar eller kommer ihåg allt.

Idag har jag varit på stan med Rebecka och Felix, det var trevligt.

Nu ska jag snart iväg och köpa farsdagspresent och sen åka hem till pappa.låten är skön!

lalalalala

2008-11-08 @ 13:26:23
Kvällen/natten har varit sjuk,sjuk,sjuk! Men grymt rolig!
Jag är så stressad att jag inte hinner skirva mer nu, ska springa till bussen nu. Men när jag kommer hem kommer mer detaljer och bilder, så var berädda!

pusshej!

this is the life

2008-11-07 @ 18:43:27
-Vet du vad jag ska göra ikväll?
-Vadå?
-Du ska ju säga nej, och så ska jag säga: inte jag heller.

hahahaha, Jonas....!


Det finaste leéndet någonsin.

open your eyes

2008-11-07 @ 17:11:48
GRATTIS EVELINA PÅ BYXMYNDIGHETSDAGEN!
Vi sjöng fint i matsalen idag, och Evelina tyckte inte alls att det var pinsamt. Eller hur var det?
Riktigt chill dag på skolan, första timmen hann vi typ inte göra mycket annat än käka frukost. Det var asmysigt faktiskt, dom borde införa frukost på skolan. Sen en kort promenad och lunch i två timmar då jag, Ronja och Evelina gick hem till mig. Sen en timme till när jag och Ronja satt och läste och pratade om koncentrationsläger, så jävla hemsk en människa kan vara, fyfan........
Efter skolan drog vi till stan och träffade Daniel, Sanni och Lisa. Jag, Ronja och Sanni satt oss på café och satt där i två timmar, så otoligt mycket jag tycker om er tjejer!

Måste äta! pusshej.

deep inside

2008-11-07 @ 08:18:47
Godmorgon folket.
Nu har jag varit vaken i typ en kvart, och jag var klar för länge sen, det är riktigt skönt att inte behöva stressa. Frukost på skolan idag, det är typ något hälsoshiet så vi har ina vanliga lektioner.
Har ingen aning om när vi slutar, men jag hoppas på att det är tidigt.

Jag sitter och lyssnar på den här låten, vilket jag gjorde hela kvällen igår också. Jag tror att vi kanske ska köra den på julkul, men vi får se.

Nu ska jag kila , puss!

i'm gonna close my eyes

2008-11-06 @ 18:50:50
Idag var jag snäll... wehehehehe, förlåt, men det bara kom ut typ. Jag skrattade åt ditt ansiktsuttryck hela vägen hem. Snäll My.
Amorfotografering idag också, för er som inte vet är Amor samma sak som kamratstödjare eller vad ni nu väljer att kalla det. Alla körde bigsmile förutom Joel som ser asarg ut. Det blir säker jättefint, men inget slår det förra. FAN att vi var tvugna att ta om bara för att tre pers hade smygit in och varit med på fotot. Sebbe lär ju vara snyggast på det här kortet iaf, han kär värre näckspärrspose än "Cornelia". (för er som inte fattar, titta på videon)
Nu ska jag duscha, städa och bara ta det lugnt. Inget plugg ikväll, och det är riktigt wonderful.


Måste bara få tillägga en fin konversation från SO;n idag.

J (som är kille) - Tycker ni att det är bögigt att ha lila och rosa färger på sig?
Alla tjejer - Nej?
J (till S som också är kille) - Juste, jag sa ju det.
S - Men du kallade ju mig bög...
J - Ja, jag kallade dig bög för att du har sex med andra killar, du kallade mig bög för att jag har rosa och lila mössa.
S - *helt tyst*...

ojojoj, jag <3 min klass.

puss.

jgshilgsa

2008-11-06 @ 07:49:06
Godmorgon. Jag borde inte sitta här och försöka plugga nu, jag borde sova till tre typ. Men nej, det är en massa info som jag ska ha till hk;n som är helt omöjlig att hitta, så det blir nog inte mer än G för min del.
Idag blir det att satsa jävel på SO;n för att hinna klart, och vi ska lyckas! Jag och Ronja har väl inte varit dom bästa på att plugga, men vi ringde våran lärare igår och hon sa att vi fick lämna in det på fredag så det ska väl gå bra.

Nu måste jag springa, PUSS!

my happy ending

2008-11-05 @ 22:06:48

APPLÅDER TILL OSS! Idag har jag och Ronja varit riktigt duktiga på att plugga. Våra egna åsikter om koncentrationslägrerna låter asbra faktiskt. Jag är stolt över oss, Ronja! Så här ska vi fortsätta.

Dansen idag gick asbra och jag älskar danserna vi ska ha på dansuppvisningen kan jag lova! Galna låtar också, lägger in dom imorgon så får ni höra.

Och vem kan den här låten på gitarr nu då? `kan ni gissa? wehehhee.

nej, nu är jag trött i huvudet så jag ska typ lägga mig och läsa eller något.

PUSS!

The man who can't be moved

2008-11-05 @ 15:29:30
ont i huvudet, ont i huvudet, ont i huvudet. Jag vet att man inte ska sitta vid datorn när man har ont i huvudet, men gör jag inte det så kommer jag bara somna och min huvudvärk har faktiskt börjat försvinna. Vi såg på she's the man på svenskan idag och varje gång jag skrattade (vilket var ganska många gånger) fick jag galet ont i huvudet, sen fick jag en boll i skallen på idrotten vilket inte gjorde saken bättre. Så länge det har gått över till dansen är jag glad.
Fryser gör jag också, men det gör jag typ alltid.. enligt alla andra iaf.

SItter och lyssnar på fuck dig, måste bara få säga att Anna David's version är mycket bättre än Sebastian Krantz eller vad tycker ni?

puss"

swing life away

2008-11-04 @ 22:14:21
Jag och Ronja har avrit duktiga ikväll, för typ första gången. Nejmen, det gick faktiskt ganska bra, tvivlar starkt på att vi kommer hinna klart till torsdag, men vi får väl smöra för våran lärare för att få mer tid eller något. Om någon har en bra källa där man kan hitta massa fakta om koncentrationsläger så säg gärna till, WE NEED IT!
Sista halvtimmen gick åt att titta på folk som sjöng på youtube, det finns så grymt många bra, fast även en hel del askassa.

Så där vill jag också kunna sjunga, så otroligt duktig!

Vi behöver hjälp med låtar till julkul också, NÅGON SOM HAR EN ELLER FLERA BRA FÖRSLAG PÅ LÅTAR? vi behöver verkligen, verkligen förslag.. Det är 4 ½ vecka kvar.
_______________________________________________________________________________
Jag känner mig lika känslokall som folk brukar säga att jag är. Jag känner inga skuldkänslor alls och jag mår inte dåligt heller. Jag känner ingenting alls egentilgen, bara frihet. Men jag vill prata med dig, snart. Jag vill lösa det här, belive it or not. Det kommer nog ta ett tag innan det känns bra igen, men vi måste börja någonstans.

puss.

all the same

2008-11-04 @ 18:16:37

HEJ.
haha, jag känner mig som Ronja..
Jag började dagen vädligt fail, jag försov mig... vaknade typ tjugo i nio, DUKTIGT MY!!
Kom till skolan och gjorde inte ett skit på våran forskning utan satt och lyssnade på Britney Spears istället.
Var på ungdomsmottagningen och dom pratade bara om saker som är helt självklara, kan dom inte prata om saker man vill höra istället?
Sen fick vi oss alla ett gott skratt av musiklektionen, tänker inte nämna av vad eftersom det är elakt, men fråga om ni vill veta så kan jag berätta.
Nu är jag hos far men ska börja bege mig till mamma för att plugga med Ronja, wish us luck, ännu en gång!

Fortfarande så är den här hennes bästa låt.

puss!

you make me fly

2008-11-03 @ 22:08:03
Det gick lite bättre att plugga idag, med Sanni (som är MVG-barn) tyckte inte att vi var så duktiga. Men imorgon blire ännu mera plugg. haha, gud vad vi pluggar mycket nu... vi har typ inget liv. Men, vi är sats!

Ronja - FUCK TEGARE!!!!!!!!!!!
Jag - Okej :D

jag tror inte riktigt att jag tog det där som det var tänkt, men jag tolkar saker på mitt sätt... hehe.

Ronja och Sanni har kommit fram till att så fort man är tegare blir man omtyckt av mig... det ligger nog lite i vad som säger ändå. Men jag har alltid älskat tegare.
Jag kan ju passa på att berätta att Ronja har bytt namn på en tegare på moon mobil och heter nu Onaniobjekt<3<3<3 haha, jadu..

Hon är grym.

min längtan har fört mig hit

2008-11-03 @ 19:10:57

Jag sitter här och väntar på att Ronja ska komma hit så att vi kan börja plugga, koncentrationsläger here we come. Nej, men det är sjukt svårt att hitta bra grejer om det eftersom det finns så himla mycket + att vi ska skriva en massa frågor och shiet. Heja oss!
Kniven i hjärtat, det är bra!

HAHAHA....

2008-11-03 @ 15:18:50
det finns en del konstiga saker... som den här låten t.e.x.

HAHAHA, seriöst.. vart är världen på väg?... hahahahah

HAHAHA, jag gillar min musiksmak idag...
Hej, jag är störd.

when i wake up

2008-11-03 @ 12:04:51
HAHA, oj min statistik!!!!!!!!!!!!! den är rolig, noll % stabil baby!
Jag gick och la mig kl 21 igår, jag är cool. Men jag kan lova att det behövdes.
Igår när mamma kom hem efter att ha varit borta i typ en vecka var det första hon sa:
-Har du ens sovit något under hela lovet?
-Ja?...
-DU ÄR JU HELT KRITVIT.

hm, ja... sömnen har väl inte gått i första hand det här lovet precis, jag tror knappt att jag har sovit ensam en enda natt. Men det har varit riktigt trevligt. Så i veckan blir det att sova en hel del, om jag ska orka med helgen. PREMIÄR SAW 5 PÅ FREDAG! NÅGON SOM SKA SE?

Allting är helt fuckat just nu, och jag vet att det är mitt fel. Men det känns som att det verkligen behövs, jag klarar inte av det här längre. Jag har en känsla av att det här inte kan sluta på något annat sätt än dåligt, det kan nästan inte gå bra. Och om du läser det här nu så vill jag att du ska veta att jag inte är ledsen för att det är såhär, jag har vetat att det ska bli såhär länge och jag har försökt undvika det. Men nu är det som det är och jag orkar inte bry mig, det här kan gå åt helvete om det vill, så länge jag får leva mitt eget liv är jag nöjd. Jag tänker inte prata med dig förän jag vet vad jag själv vill med det här, det kan ta flera månader, det kan ta en dag, jag vet inte. Jag vet bara att jag vägrar ha det så här.sjukt duktig.

without you by my side

2008-11-02 @ 18:00:43
Vad var det jag sa?... det gick inte bra för mig och Ronja att plugga, inte andra världskriget iaf. Ist blev det spanska och hk, men imorgon då jävlar. Då har vi inget val, vi MÅSTE plugga, önska oss lycka till?

Nu ska jag skynda mig till pappa och äta middag, sen blir det en riktigt, riktigt tidig kväll eftersom jag är tröttare än Staffan.
 
Visst, hon är grymt duktig. Men är det bara jag som tycker att hennes mun är sjukt störande?

det här är min rubrik

2008-11-02 @ 13:14:49
yey, min fantasi är på topp, som alltid!
Igårkväll slutade vi på teg, fast vi inte hade tänkt det. Det vart fail, men det var rätt så trevligt ändå. Jag tycker om teg, och tegsmänniskor. Det var kallt som satan och vi hade ingenstans att vara, så efter någon timme drog vi hem till ersboda igen.
 Måste bara bjuda på ett fint citat från igår. Juste, jag kanske ska berätta att vi var med Andreas och Revvan annars är det lite svårt att fatta.

Jag - Vad är motsatsen till random?
Revvan - Revvan.
Ronja - Vem är Revvan?

Stackars lilla Revvan är random.

Nu är jag förkyld igen, heja my! och idag blir det massa plugg med Ronja. Fast känner jag oss rätt så kommer det inte bli så mycket plugg. Andra världskriget, here we come!Elias och Jonas K i sjuan, är dom inte gaaaaaaanska söta?

.

2008-11-01 @ 18:22:44
Jag har noll fantasi till rubrik idag.
JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS...................... på dig. förlåt, men jag orkar inte med dig, jag gör verkligen inte det. Kan du bara ge sig och låta mig leva mitt eget liv som jag vill någon gång? yeah, jag överdriver säkert som satan, men jag bryr mig inte. Jag är så jävla sur just nu...Jag är så jävla, jävla, jävla trött på det här. jag ska sluta bry  mig. Du får tycka vad fan du vill och du får säga vad fan du vill, JAG BRYR MIG INTE!
Jag hade tänkt skriv a ett glatt inlägg om hur jävla trev ligt det var igår... men jag har tappat lusten.
RSS 2.0