out of control

2009-08-30 @ 12:33:28
Igår var en sån kväll då det inte händer speciellt mycket, men det är ändå händelserikt. Det där var verkligen inte logiskt någonstans, men så är det!
Den började med några timmar på Carlshöjd tillsammans med random- och ickerandom pojkar. Sedan vidare till Mariehem där vi träffade Haddis och massa annat folk. Sen vidare till Mani och Hamid där vi fick höra en hel del dåiliga skämt och en hel del inte lika dålig musik.
Mer långdraget än så orkar jag inte skriva, eller vill jag inte skriva utifall att fel personer skulle läsa det här.

Jag insåg nu att jag bara skrev vi, ovh inte vem jag var med.
Det var iallafall den här bruden.


puss.

always one foot on the ground

2009-08-29 @ 11:27:45

Säg hej till en positivare My.
Att inte göra någonting, eller mysa som Ronja kallar det, kan vara rätt så bra ibland ändå. Även om jag inte är en sån som gillar att göra ingenting. Helst skulle jag vilja vara överallt och göra allt hela tiden, men jag har börjat inse att det är rätt så omöjligt.
Iallafall så såg vi på film, dippade morötter och somnade framför SATC igår. Nu sitter jag och väntar på att Ronja och Frida ska vakna och lyssnar på Regina Spektor.


puss.

this is not enough

2009-08-28 @ 18:27:18
Jag förstår inte vad det är som händer.
Jag hade tänkt att gymnasiet skulle vara en nystart, en början på något roligt. Kanske den roligaste tiden i mitt liv. Men hittills har det bara gått neråt. Det är inte mycket som känns rätt, och det är inte mycket som känns kul. Allt känns så himla meningslöst, precis som att dagarna går förbi utan att  betyda ett piss. Det kanske är det dom gör också.
Jag går bara omkring och väntar på att saker och ting ska bli kul, men det verkar inte hända.
Om jag fick skulle jag helt klart leva om högstadiet, fyfan vad det var bra. Men tyvärr så går livet vidare, vare sig man vill eller inte.

Den här känslan skulle jag vilja ha just nu.

puss.

jag ramlar på allt

2009-08-27 @ 21:41:56

Det här är allt jag har att säga för ikväll.
Jag önskar att jag var på bättre humör.

puss.

in a place where you're not alone

2009-08-27 @ 17:12:22
Jag har ju pratat om att jag inte gillar linjen jag går nu, och idag sa mamma (LÄS OCH HÄPNA!!!) att om jag tycker att det är rent åt helvete så är det klart att jag ska byta. Så nu ska jag se om jag får tag på vår syo och prata lite med henne och kolla vad det finns för valmöjligheter.
Så här glad är jag för detpuss.

HAHAHAHAHAH

2009-08-26 @ 15:17:26
Kolla vad en tysk som jag lärde känna i frankrike nyss skrev till mig!

Vad hände?
Nu slutar iallafall Ronja snart och då ska vi bege oss ner till stan för att dränka våra sorger i B&J.
puss.

i'd rather be with you

2009-08-25 @ 23:11:58
Nu när jag har börjar gymnasiet borde jag ha hur mycket som helst att skriva, med tanke på allt nytt. Men det har jag inte. Jag gillar inte min linje alls, det enda som är bra med den är att den är bra inför Universitetet, men hur fan ska jag orka med allt jävla plugg utan någon motivering? Jag gillar inte ens min klass speciellt mycket. Visst, människorna i den är väl rätt okej men ändå. Jag känner inte att det kommer bli en bra klass. Jag vill ha en bra klass, en klass med massa sköna människor och världens sammanhållning. Det händer inte.
Alla verkar så himla glada över att ha börjat gymnasiet, dom låter precis som jag gjorde i början av sjuan. Jag älskade att gå till skolan och på helgerna kunde jag inte låta bli att tänka på den kommande skolveckan.
Jag tyckte mer om att gå till skolan i högstadiet än vad jag gör nu. Högstadiet var så jävla,jävla bra. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det, med 9c är den bästa klass som någonsin kommer ha existerat.
Jag saknar er så himla mycket. Jag saknar Ersäng så himla mycket. Jag saknar hela högstadietiden så himla mycket.
Åt helvete med gymnasiet.


Ni är bäst.
puss.

i just can't make a sound

2009-08-24 @ 18:50:37
Gissa vem som sitter vid bärbara datorn från skolan?
Sure, den är inte direkt bra men det är grymt najs att kunna sitta vart man vill! Sängen is the place, kan jag lova.
Sen har jag fått mitt lönebesked idag också! Det låg på köksbordet när jag kom hem och det känns helt underbart att veta att det kommer in lite extra pengar på kontot.
Förresten så lyckades jag nyss slita lös en tangent, men duktig som jag är fixade jag den igen. Jag sa ju att jag skulle vara först med att sabba datorn.
För övrigt så spenderade jag och Ronja ett tag på detta ställe efter skolan idag.


Nu ska jag leta reda på lite bra musik innan Victor och Jonas kommer.
puss.

statens coolaste katt

2009-08-23 @ 20:50:58
julia: kan du inte berätta lite mer om din nya klass..?

Jag har inte hunnit lära känna alla än, men det jag har sett av alla hittills verkar den helt okej. De flesta verkar vara roliga och trevliga. Jag har redan några störningsmoment i klassen, men jag hade räknat med så många fler att det inte gör så mycket. Med tiden blir det nog en bra klass, just nu är vi lite uppdelade i grupper. Det har nog mycket med att göra att vissa av oss kände varandra sen tidigare och så. Dock är det tveksamt om jag kommer kunna uppskatta våran klass så himla mycket, eftersom att jag spenderade hela högstadiet med världens bästa klass. Nej, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.

puss.

jag tänker tillbaks på hur det var

2009-08-23 @ 02:50:42
Nu sitter jag här efter en sjukt rolig kväll hos Lucas. Mer än så skriver jag inte med risk för att fel personer läser det här. Istället känner jag för att skriva lite om sommaren som har varit.

Sommaren 09 var den absolut bästa sommaren jag har varit med om. Allt var så himla, himla bra!
Det har varit en sån sommar som jag har drömt om, en sommar som bara är bra, en sommar som är något att minnas, en sommar som innehåller allt, en sommar som man aldrig kommer ångra, en sommar som sommaren 2009.

Den började med 5 dagar på Norrbyskär med Ledarskolan och massa konfirmander.
En vecka som förändrade min syn på vissa människor väldigt mycket. Vissa förändringar var positiva, vissa var negativa, och vissa finns det inte ens ord för.


Sen till en av sommarens absoluta höjdpunkter. Peace and Love!
En vecka med bara bra saker. Bra musik, bra människor, bra stämning, bra allt! Och att det delades med mina absolut bästa vänner gjorde det bara bättre. Powerpuffgifta powerpuffpinglor, BlueBirds, The Alcoves och allt annat.
Så jävlajävlajävla bra helt enkelt.


Sen har vi några av mina och Michelles fina kvällar i Vännäsby. Jag glömmer aldrig första kvällen som startade alltihop, när vi bara satte oss på bussen och åkte iväg. Det kan ju vara den bästa idén vi någonsin haft.Och jag fyllde 16. Firade det med världens bästa tjejer och hade en otroligt trevlig kväll/natt.


Sen tog jag bussen till Övik och hälsade på Olivia. Pip-Larsson hela natten lång för att sen gå och köpa nybakade krämbullar halv sju på morgonen.


Sen började alla våra kvällar i Vännäs igen. Jag och Michelle, vi hade så himla roligt! Umgicks med alla vännäspojkar, cyklade hem i världens spöregn flera nätter i rad.Tältningen i Sävar hos Elias. En riktigt, riktigt bra kväll.
En enorm eld och människor man tycker om, det behövs inte mer än så.


Sen så finns det ju kvällar då det bara var allmänt bra!


En av dessa bra kvällar som måste sticka ut är min och Annas randomkväll. Så grymt härlig kväll.
Regnet öste ner, vi gick på vägen och var lyckliga.


Och sen den bästa avslutningen på en sommar man kan tänka sig.
Frankrike.
Jag kommer aldrig, aldrig glömma det.
Det var så underbart.
Det var så bra att jag ler av att tänka tillbaka på det, samtidigt blir jag så himla ledsen för jag vet att jag aldrig kommer få vara med om det igen.


Jag skulle kunna fortsätta såhär hur länge som helst, men det här räcker.
Sommaren 09.

puss.


ord behövs inte

2009-08-22 @ 18:12:44

everytime we kick it

2009-08-21 @ 19:14:07
Se upp för tråkigt inlägg.
Endast för Ronjas skull.

Första gymnasieveckan avklarad.
Jag har, som rätt så många har märkt, haft små utbrott på mig själv för att jag valde den här linjen. Vad fan tänkte jag på? Biologi 5 gånger i veckan och Kemi 4 gånger i veckan, låter det roligt kanske? Jag, My Jonsson, hatar natur. Det känns iallafall bra att klassen inte var så hemsk som jag trodde att den skulle vara. De flesta är riktigt sköna typer, sen finns det såklart några undantag men dom ska nog gå att undvika.

Gymnasievalet är iallafall avklarat, nu till nästa val.
DANS.
Jag har en otroligt sorglig känsla av att jag kommer lämna Umeå Dansskola den här terminen. Jag är på väg att bli en svikare, och börja dansa på Balettakademien istället. Jag gillar inte BA men klasserna där är bättre än på UDS i år. House på Hiphopconnection är också något jag funderar på. Blä för val säger jag bara.

Bara för att få in en bild som kan passa till det här inlägget så kan jag ju berätta att jag, som har varit så duktig och börjat drömma igen, drömde min första mardröm på fleraflera år i förrgår.
Jag drömde att jag var med på en filminspelning där 6 personer spelade hajar, av någon anledning. Och helt plötsligt blir en av hajarna skjuten. Alla försvinner in i ett litet hus och sen kommer 5 av dom som spelade hajar ut från huset, den som saknas är Nicolas (en av dom vi lärde känna i Frankrike). Jag får panik och tror verkligen att han är död!
Sen visar det sig att han bara var och tog en drink med kungen.

HAN LEVER!

puss.

what a feeling

2009-08-18 @ 19:50:50
Då var man en liten fjuttig etta igen.
Första dagen av min gymnasietid har gått, och jag har inte höga förväntningar någonstans. Jag kommer plugga mig själv till döds och inte få några vänner alls. Okej, där ljög jag.
Min klass var bättre än väntat och jag hoppas att den inte visar motsatsen senare. Att jag kommer dö av plugg, var dock inte en lögn. Lärarna påpekade att det skulle vara sjukt mycket plugg, HELA TIDEN.
Jag ska försöka hålla mig positiv så gott det går, det lovar jag.

Jag ska vara lika positiv som Rasmus.


puss.

bananer i pyjamas

2009-08-17 @ 14:15:06
Pyjamasparty hos Lucas igår. Det rockade, kan jag lova!
Och nu har jag och Lucas fina planer på vad vi ska göra en gång i månaden. Vi har tillochmed skakat hand på det, så det måste det ske.puss.

den vackraste stunden i livet var den när du kom

2009-08-16 @ 18:44:35

Här låg vi på filtar i gräset under en stjärnklar himmel.
FACE.
puss.

cherry, cherry, boom, boom

2009-08-15 @ 15:55:23
Det är när man inte har något bestömt att göra som kvällarna blir allra bäst.
Igår är ett fint exempel på en sån kväll.
Vi hade lite olika förslag på vad vi kunde göra, men inget blev som vi tänkt oss. Det slutade med att jag och Anna tog oss ett klädbad inne på what-a-festival. Det var snälla norskar med gratis band som fick oss att hamna där inne. Trots att omständigheterna inte var dom bästa hade vi grymt roligt! Att vara jagad an Anna + en hal dansmatta slutade med detta :


Och ledde till detta fina plåster:
Sen så såg jag ut såhär ocksåJag hann även umgås med Fredde ett tagNu väntar en massa lådor och väskor som ska packas upp.
puss.

sometimes you can't make it on your own

2009-08-14 @ 15:31:59
Jag saknar värmen.
Jag saknar stämningen.
Jag saknar att det spårade.
Jag saknar nätterna.
Jag saknar samtalen.
Jag saknar skratten.
Jag saknar känslan.
Jag saknar François.
Jag saknar Nicolas.
Jag saknar alla.
JAG SAKNAR FRANKRIKE.

Stämningen.

Värmen.


Det spårade.

Vi tävlade med italienskorna om vilka som kunde vara fulast.

Jag tror att vi vann.

François.

Nicolas.


puss.

goodmooorning Anne Pillipillipillipilli !!!!

2009-08-13 @ 13:48:47
FRANKRIKE VAR SÅ JÄVLA UNDERBART.
Alla människor var så jävla bra, alla saker vi gjorde var så jävla bra, allt var så jävla bra.

När vi först kom dit trodde jag inte att jag skulle komma nära en enda av dom som var där, jag hade så fel.

Vandring i bergen, det var den jobbigaste promenaden jag har varit med om men det var värt det!
Grottkrypningen, draftingen, hydrospeeden, jag klarade det! Jag sitter inte fast i en grotta just nu, så jag
är stolt. Jag ångrar att jag inte var med på canyoningen, men jag behövde sova.
Maten smakade skit, helt ärligt. Förrätten, varmrätten och efterrätten smakade likadant. Jag undrar om det bara finns en ekologiskt krydda.
Att dansa i regnet när solen gått ner.
Pillipilli, Sliskis, Håris, Krull, Zebran a.k.a hon som Kim ska mörda och alla andra smeknamn.
Spela USA halva nätterna.
Våra nattliga promenader i byn. Gå in i majsfälten och palla majs, palla äpplen som smakar peppar och gör att läpparna sväller upp, palla tomater som inte går att äta och vara rädd för allt som rör sig och låter.
Vi gjorde så otroligt mycket att det inte går att skriva för då skulledet aldrig ta slut.
Dom två sista kvällarna var nog dom jag kommer komma ihåg starkast.

Näst sista kvällen blev dramatisk.
Fench kommer in i vårat rum där vi och alla italienare är. Han hålleri en tom tablettkarta. Dani har tagit alla, samtidigt.
Vi springer in på deras rum och där ligger han på sängen. Han andas, men han kan inte prata och han reagerar inte på något vi säger. 5 smärtstillande för tandvärken och 3 alvedon. Jag var så jävla rädd. Ambulansen kom, dom sa att han skulle klara sig. Men jag var fortfarande rädd.
Att prata med någon som nästan håller på att förlora sin bästa vän är inte lätt. Att se någon i ögonen och säga att allt blir bra när man nästan inte tror det själv, är nästan ännu svårare.
Vi lärde oss alla något av detta, och det förde oss närmare varandra.

Sista kvällen.
Den finaste av alla.
Vi började med en massa musik, och uppförde oss som galna allihop. Alla skrev på varandras t-shirtar och i varandras böcker.
Sen gick vi ut och la oss på en massa filtar mitt ute på gräsmattan. Det var stjärnklart.
När vi låg där och tittade upp på himlen och sjöng såg vi en stjärna falla. Det var så fint. Vi önskade oss något, och jag hoppas att det gick i uppfyllelse för alla.
Allt fler gick och la sig, och när det bara var vi svenskar, några fransmän, de två italienska killarna, Pillipilli och den normala tjejen kvar gick vi till byn. Vi försökte hitta tillbaka till poolen vi sig några kvällar innan. Vi skulle bada på någons bakgård. Vi hittade en pool, men den var det ett nät över så där kunde vi inte bada och vi hittade inte den andra poolen. Så det slutade med ett dopp i älven istället.
Vi gick in och spelade USA en sista gång innan det var dags att ta farväl.
Det var så jävla jobbigt.
Några hade stannat uppe hela natten med oss får att kunna säga hejdå.
Jag lyckades krama alla och säga hejdå utan att spåra ur, men när dom följde efter oss till bilen och jag tog farväl av Fench och Nicolas igen blev det alldeles, alldeles för jobbigt. Jag ville inte släppa taget om någon av dom. Jag ville stanna där föralltid.
Jag kommer sakna er två mest av alla, men jag ska träffa er igen. Det har jag bestämt mig för.
Jag hann bara sätta mig i bilen så började tårarna komma. Jag saknade alla redan. Tänk om jag aldrig får träffa dom igen. Tänk om.Mer text och mer bilder kommer senare idag, så håll utkik.
puss.

sakna mig ordentligt

2009-08-02 @ 20:00:50
Imorgon 06:30 befinner jag mig på planet till Stockholm, för att sedan åka vidare med flyg, flyg, flygbuss, tåg och buss till Frankrike.
10 dagar med franskar, italienare och tyskar.

Ser det inte rätt så bra ut?

puss.

it's easy if you try

2009-08-02 @ 13:20:21
Jag har inte skrivit något på 3 dagar, men dom dagarna känns som en evighet. Det har hänt så himla mycket!
I torsdagskväll träffade jag Vizor för första gången på 5 veckor. Åk aldrig ifrån mig så länge igen! Och så fick jag träffa Ronja för första gången på ett bra tag också! Det var riktigt trevligt. Kvällen slutade i en lekpark utanför statoil där vi satt tills klockan var alldeles för mycket.


I fredags upplevde jag en av dom absolut bästa kvällarna det här sommarlovet. Jag började på bowlinghallen med ersbodafolk. Det var avslutning för projektet vi har haft på Ersboda under juli. Därifrån begav jag och Anna oss hem till henne i regnet, sedan vidare till Umedalen i ännu värre regn. Träffade en del trevligt folk för att sedan springa ifrån en lite sne snubbe. Vi började våran promenad mot Västerslätt i spöregn, barfota på bilvägen. Med lite sång, lite nyfikna Vännäspojkar, fartkameror och en jävla massa skratt tog vi oss fram. Vi stannade en stund på Rödäng för att prata med Jens, och sedan fick vi komma in i värmen hos Michelle. Men det varade inte länge, vi hade fortfarande saker som skulle göras under kvällen. Alla våra randomkvällar måste avslutas med en subwaymacka.
Anna, vi är bäst på det är med randomkvällar. Det här vill jag göra om!Igår flyttade jag in på Mariehem! Eller ja, kartongerna flyttade in iallafall. Jag hoppas att jag kan börja bo där när jag kommer hem från Frankrike.
Efter mycket slit, upp och ner för trappor, var det mesta inpackat. Tack så jättemycket för hjälpen Sanni! Nu taggar vi pizza.
Birger skjusade sedan mig och Anna till Vännäs, där vi plockade jordgubbar och åt tills det näst intill kom ut genom öronen. Och såklart började ångesten komma. Jag ville inte, jag ville inte, fast jag ville. Jag gjorde det, och jag hoppas verkligen att vi kan vara kompisar, att det inte bara var något vi sa.
På tal om kompisar måste jag passa på att tacka Anna för allt stöd igår, och alla andra gånger.
Vi fortsatte kvällen i ett väldigt lugnt tempo. Tog bussen till stan vid elva, gjorde ingenting på stan tills vi skulle hem.
Och inatt sov jag nästan 10 timmar, det behövdes verkligen! Det har blivit alldeles för lite sömn de senaste dagarna.puss.
RSS 2.0